Mila majko, nemoj Justusa kleti

Amerikanac zapjevao Čudna jada od Mostara grada i oduševio

Kako je Justus objavio na društvenim mrežama prodao je svu svoju imovinu u SAD-u i odlučio putovati balkanskim zemljama.
Lifestyle / Zabava | 14. 08. 2023. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbenik i tiktoker iz Sjedinjenih Američkih Država Justus Reid preselio se na Balkan, a tom prilikom posjetio i Mostar.

Ovaj Amerikanac osvojio je srca brojnih pratitelja pjevajući pjesme iz balkanskih zemalja, iako te jezike nikada nije učio.

Kako je Justus objavio na društvenim mrežama prodao je svu svoju imovinu u SAD-u i odlučio putovati balkanskim zemljama.

“Ne mogu vjerovati da sam ovo učinio! Dao sam otkaz na poslu, prodao sam svoju kuću i selim se na Balkan. U srpnju krećem sa svojom turnejom. Počet ću od Srbije. Idem autobusom sve do Makedonije, zatim preko Crne Gore do Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije", objavio je ranije na društvenim mrežama.

@justus_reid Where am I? Where should I go next? #balkan #bosnia original sound - Justus Reid

Prilikom posjete Mostaru ispod Starog mosta zapjevao je “Čudna jada od Mostara grada”. “Ako ste iz Bosne možda sigurno znate ovu pjesmu”, kazao je Justus i zapjevao ovu legendarnu pjesmu.

Video zapis na Tiktoku u dva dana od objavljivanja vidjelo je preko 85 tisuća korisnika. Korisnici su s oduševljenjem reagirali na njegovu izvedbu pjesme te ga pozvali u druge bh. gradove.

Kopirati
Drag cursor here to close