Kuša pa ide dalje

Julia Roberts napunila 50 godina: Svi njezini ljubavnici

Ljubavni život Julie Roberts svih ovih godina na filmu bio je vrlo buran i raznovrstan. To što je uvijek glasila ljubimicom Hollywooda, opravdala je u stvarnosti.
Lifestyle / Zabava | 29. 10. 2017. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Slavni glumica Julia Roberts napunila je 28. listopada 50 godina. Rođena u Atlanti, svjetski poznata postala je zahvaljujući filmu "Pretty Woman" iz 1990. godine. Dobila je za tu ulogu nagradu Golden Globe i nominaciju za Oscara.

Filmovi koji su slijedili, kao Neprijatelj u mome krevetu, Slučaj Pelikan, Moj se dečko ženi, Ja u ljubav vjerujem, Odbjegla nevjesta, Čelične magnolije, pa sve do Erin Brokovich iz 2000. godine, za koji je dobila i Golden Globe i Oscara za najbolju žensku ulogu, učinili su je jednom od najboljih hollywoodskih glumica. I nakon nagrade Oscar snimila je niz uspješnih filmova, primjerice Oceanovih jedanaest i Oceanovih dvanaest, Mexican, Ljubimica Amerike, Osmijeh Mona Lise, Ti mi lažeš najbolje ili pak Kolovoz u okrugu Osage, gdje je odigrala jednu od svojih najboljih uloga uopće.

Međutim, njezin ljubavni život svih tih godina na filmu bio je vrlo buran i raznovrstan. To što je uvijek glasila ljubimicom Hollywooda, opravdala je u stvarnosti.

Nedavno je kazala kako je uvijek bila ''sebično derište", a jedan od njezinih zaručnika, Benjamin Bratt, nije bio jedini kojeg je ostavila nakon vjeridbe.

Njih dvoje već su bili četiri godine u vezi kad je na snimanju filma "The Mexican" upoznala kamermana Dannyja Modera, u kojeg se zaljubila do ušiju. Učinila je sve kako bi ga osvojila. Moder je u to vrijeme još bio u braku, ali se na setu filma ipak dogodila afera između Julie i njega. On tada ipak nije bio siguran treba li svoju suprugu Veru ostaviti zbog slavne glumice.

Sirota Vera uskoro je ''sve shvatila'', jer je Julia Roberts počela naširoko pričati o svom ''novom muškarcu''. Kako nije bila posve sigurna za koju od njih dvije će se kamerman na kraju odlučiti, navodno je ponudila 150 tisuća dolara kako bi ga ''otkupila'' iz braka

"Najprije ukrade mog supruga, a sada mu također daje i cijenu", bjesnila je Vera.

Ipak, prihvatila je novac, jer očito sve na ovome svijetu ima svoju cijenu.

"Nisam ni pomišljala uzeti njezin novac, ali nakon svega što mi se dogodilo, morala sam i ja nekako nastaviti svoj život", pojasnila je ona 2002. godine konačan ishod ''krađe muža''.

Bilo kako bilo, Julia Roberts i njezina ''ljubavna kupovina" već su 17 godina skupa i imaju troje djece. Prije dvije godine počelo se govoriti o bračnoj krizi, ali za sada je sve ostalo na govorkanjima.

Pored supruga Modera i Benjamina Bratta, imala je Julia Roberts, brat-bratu, tuce ljubavnih veza. Njezin moto uvijek je bio - diskrecija prije svega.

Veza s pjevačem Billyjem Idolom na počecima njezine karijere, kao i ona s kolegom Liamom Neesonom, pamte se kao ''zagrijavanje''. Potom se počela viđati s Dylanom McDermottom, ali je uskoro otkrila puno više strasti s Kieferom Sutherlandom, za kojeg se željela i udati. Tada su joj bile 23 godine, bila je svjetska zvijezda, a samo tri dana prije svadbe, predomislila se i napustila ga.

Naknadno su i ona i Sutherland uvidjeli kako nisu bili zreli za takav životni iskorak.

Ipak, njezina kasnije veza s njegovim najboljim prijateljem Jasonom Patricom, nije joj baš bila na čast, ali takav je (valjda) Hollywood.

Julia Roberts je navodno imala i vezu s Dodijem Fayedom, posljednjim ljubavnikom tragično stradale britanske princeze Diane.

Slavna glumica je započela nešto ozbiljnije pristupati ljubavnom život kad je upoznala glazbenika Lylea Lovetta. Samo tri tjedna poznanstva trebalo joj je da se vjeri s relativno nepoznatim country pjevačem Lovettom. Oženili su se 1993. godine, premda do tada nisu nikad bili sedam dana ''u komadu'' skupa, priznao je kasnije Lovett. Jednako malo ili čak i manje viđali su se nakon svadbe. Ona je snimala diljem svijeta i nije bježala od pokoje afere s kolegama, primjerice s Ethanom Hawkeom. Tako da je brak s Lovettom neminovno vodio u ćorsokak. Razveli su se 1995. godine, a Lovett je kasnije stupio u brak sa sadašnjom suprugom April.

Nastavile su se njezine veze za vrijeme raznih snimanja, primjerice s Michaelom Sheenom i Matthew Perryjem. Jednako tako za nju je pokazao i glumac Daniel Day-Lewis, ali je i ta veza izdržala tek nekoliko mjeseci.

Na koncu, 1998. upoznala je Benajmina Bratta i opet se ''ozbiljnije'' zaljubila. No, kako je pala u naručje sadašnjeg supruga Dannyja Modera, tu joj se krug u određenoj mjeri zatvorio, a kako će biti dalje, svi s nestrpljenjem očekuju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close