Poznati novinar

Josip Grabovac Ambasador Ultra Europe Family

''Ono u što sam siguran da putem svojih kanala šaljem sigurno dobru poruku svim mladim naraštajima u trenutno jako lošem svijetu izopačenosti društvenih mreža'', naveo je Josip.
Lifestyle / Zabava | 19. 05. 2023. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Josip Grabovac

Josip Grabovac, naš dobro poznati modni novinar koji živi između Milana, Reggio Emilia i Faenza, gradova koji su ga profesionalno prihvatili, nedavno je proglašen ambasadorom najvećeg glazbenog festivala Europe koji se događa ovoga ljeta - The Ultra Europe Festival u Splitu 7.8.9., 2023.

Ovo je još jedan važan festival na kojem će nastupiti najpoznatiji DJ-evi cijelog svijeta.

Josip Grabovac, sa svojim talentom koji promovira putem društvenih mreža,
menadžer je u sektoru mode, skaut za nove, i ne samo nove, talente, dizajnere sa Balkana, a osim lifestylea koji decentno bira, afirmirao se posljednjih godina
kao i modni i lifestyle novinar te dopisnik za velike tjedne mode, za razne inozemne časopise, osvojivši osam međunarodnih nagrade, među kojima je zadnja u Dubaiju za novinara godine!

Festival Ultra Europe, za koji će Josip biti ambasador, globalno je poznat po svojim grandioznim scenografijama, immersive postavkama i svjetlosnom showz bez premca, predstavit će se ponovno ove godine bez presedana s očekivanim više od 100.000 gledatelja, zahvaljujući potpori međunarodnih partnera, hrvatskih institucija i grada Splita, a sudjelovat će glazbenici kao što su Alesso, Axwell, DJ Snake, Gryffin, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami i Zedd. Sporedni umjetnici uključuju Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, HI-LO, Mathame, Morten i Nora En Pire krumpir.

Ovi umjetnici pridružit će se prethodno najavljenim headlinerima, Adamu Beyeru, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet za još jedno proslavljeno izdanje ULTRA Europe.

Festival koji povezuje mlade iz svih krajeva svijeta i promiče etiku zdrave zabave i stroge kontrole.

Josip za Bljesak.info o svemu kaže: ''Bilo je jako uzbuđujuće, ponosno primiti ovaj poziv izravno od izvršnog direktora CEO Joe Bašića i njegove supruge Mandy Bašić i biti dio tima Ultra Europe Family. Joe, on je izvrstan menadžer, sposoban stvoriti događaj od ove proporcije s obrubom izvanredne organizacije i super pozornost na sigurnost sa velikom porukom ULTRA EUROPE CONNECTING PEOPLE. Ono u što sam siguran da putem svojih kanala šaljem sigurno dobru poruku svim mladim naraštajima u trenutno jako lošem svijetu izopačenosti društvenih mreža'', naveo je.

Kopirati
Drag cursor here to close