Hollywood u Splitu

Josip Grabovac otvara najveći modni i lifestyle spektakl na ovim prostorima

Dodjela modnih priznanja održat će se 15. lipnja 2022. na platou kultnog mjesta HVK Gusar gdje će se ove godine dodjeliti direktne nagrade u 15 kategorija.
Lifestyle / Moda | 31. 05. 2022. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva dana modne bajke sastavljena su od proslave u obliku modnog spektakla koji će se održati 14. lipnja 2022., na kultnoj Matejušci povodom 25 godina samostalnog rada Ivice Skoke te velikog MGF Showa Optike Ande X Philipp Plein što je ujedno i prva takva revija Philippa Plein-a na ovim prostorima.

Reviju će otvoriti naše dobro poznato modno lice sa prebivalištem u Milanu Josip Grabovac koji je kroz 9 godina svoje karijere u Milanu bio i više puta gost Philipp Pleina u Milanu tokom njegovih privatnih evenata pa tako i modnih revija gdje je bio pozivan kao sada vec bivši modni urednik zbog posla koji trenuto radi, brand development.

Dodjela modnih priznanja održat će se 15. lipnja 2022. na platou kultnog mjesta HVK Gusar gdje će se ove godine dodjeliti direktne nagrade u 15 kategorija. Svi prisutni uzvanici će uživati u cateringu restorana Gusar a okupljene će zabavljati grupa Sans.

U oskarovskom stilu uzvanike će na crvenom tepihu dočekivati naš poznati glumac i komičar Davor Lovinić, a voditeljsku palicu će peuzeti Ida Prester. Ovogodišnja kampanja snimljena je u Splitu čije je zaštitno lice poznati svjetski model Sarah Ćerkez rodom iz Sarajeva.

Dobitnica ovogodišnje nagrade za životno djelo, Matija Vuica je upravo svojim kreacijama upotpunila snimanje kampanje za ovogodišnji MGF.

Detaljne informacije čuvaju se kao tajna no jedno je sigurno poznatih lica neće nedostajati. Organizatorica Gianna Apostolski najavljuje spektakularne dvije večeri gdje će grad Split ponovo postati Hollywood.

Kopirati
Drag cursor here to close