Dobra vijest

Javio se kralj dijaspore: Bitka nije bila laka, no sve ide nabolje

''Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene'', poručio je Bulić.
Lifestyle / Zabava | 16. 07. 2021. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Mate Bulić se oporavlja od covida

Kralj dijaspore Mate Bulić obradio se putem Facebooka svim obožavateljima nakon duge pauze i zdravstvenih problema.

Mate je, naime, dugih osam mjeseci vodio bitku sa covidom i posljedicama ove bolesti.

''Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene.

Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji.

U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi.

Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate'', poručio je legendardni pjevač.

Kopirati
Drag cursor here to close