U krcatim klubovima

Jala, Buba, Rada i Nucci s Hercegovcima proslavili blagdane

''Deset ispod nule napolju, a skinula bih svoju košulju. Svima zima, meni leto je, kada sam uz tebe'', odzvanjalo je tada Livnom na koncertu Rade Manojlović.
Lifestyle / Zabava | 28. 12. 2021. u 18:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jala Brat i Buba Corelli, Rada Manojlović te Nucci, samo su neke od balkanskih zvijezda koje su upotpunile božićne partije u hercegovačkim klubovima.

Koncerti u blagdanskom tjednu održavali su se radnim danom, čak i nedjeljom. Neki koncerti su zbog velikog interesa imali i reprizu.

Party-tjedan započela je splitska grupa Dalmatino koja je održala nastup u Mostaru. Dok su Mostarci uživali u evergreenovima, Posušjem su zagrmili stihovi: ''O, vadi keš, money-money, nek' se noćas slavi. Kad mi smo sami, tad mi srce zagalami. Dok smo živi, zdravi''. Tu večer nastupila je Tea Tairović.

Nadalje, kultnih hrvatskih hitova prisjetili su se i Čitlučani uz grupu Magazin, a u Mostaru je nastupila Džejla Ramović koja je tijekom nastupa i zaprošena. ''Deset ispod nule napolju, a skinula bih svoju košulju. Svima zima, meni leto je, kada sam uz tebe'', odzvanjalo je tada Livnom na koncertu Rade Manojlović.

Badnjak u hercegovačkim noćnim klubovima uglavnom je proslavljen uz nastupe DJ-eva. Na Božić klubovi nisu radili, pa je nastavak uslijedio odmah u nedjelju. Čapljinci su lagano nastavili uz hitove Željka Bebeka, dok su trenutno najtraženiji izvođači posjetili u ostatak Hercegovine.

''Tresi, tresi, tresi, tresi, tresi, tresi. Tresi, tresi, tresi, tresi, tresi, tresi. Tresi, tresi, tresi, tresi, tresi, tresi. Tresi, tresi, creme de la crem'', refren je hita Teodore Džehverović koja je zabavljala Posušake. Teodorin kolega Nucci raspametio je Livnjake stihovima svoje pjesme: ''Am bibi-bibi, dođi, neka telo bridi. Am bibi-bibi, dodji, ničeg se ne stidi. Am bibi-bibi, dodji, neka telo bridi, za ovo večeras, bibi, ne trebam alibi''.

''Loco, loco'', ''Avantura'' i ''Favorito'' nazivu su pjesama srbijanskog trija Hurricane. Vrckave dame napravile su show u Čitluku. Istu večeri sarajevski reperi Jala Brat i Buba Corelli nastupili su u Mostaru. ''Cijelu noć se opijala i vukla. O, kako gleda me kô vučica vuka. Pare su mi krvave, braća su mi s ugla, ali ona mi ne silazi sa uma'', uz čaroliju autotunea čulo se u mostarskom klubu.

Hercegovački klubovi već su spremni za doček Nove godine, gdje će u većini klubova nastupit će DJ-evi. Posljednje dane ove godine, prema najavama klubova, upotpunit će se s još kojim koncertom balkanskih izvođača.

Kopirati
Drag cursor here to close