Vatrene navijačice

Ivana Knoll dobila opasnu konkurenciju

Lille je objavila videozapis koji prikazuje snimanje reklame za Hrvatski vaterpolski savez i Europsko prvenstvo u vaterpolu koje se ove godine održava u Splitu.
Lifestyle / Zabava | 23. 08. 2022. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska pjevačica Lidija Bačić ponovno je zagolicala maštu brojnim pratiteljima na svojem profilu na Instagramu.

Lille je objavila videozapis koji prikazuje snimanje reklame za Hrvatski vaterpolski savez i Europsko prvenstvo u vaterpolu koje se ove godine održava u Splitu, prenosi Showbuzz

U društvu brojnih muškaraca Lidija je u crvenom kupaćem kostimu sjedila na tribinama, a na znak ekipe sa snimanja pjevačica i ostali muškarci poskočili su kako bi proslavili gol. Potom je nekima od njih dala pet, a onda su nasmijani sjeli natrag.

Pratitelji nisu ostali dužni, pa je jeda

n od njih napisao kako sumnja na razvode brakova s obzirom na zgodno društvo.

Čini se da je naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll upravo dobila konkurenciju, a Lille je već i prije otkrila kako voli pratiti sport, a naročito nogomet kad je u pitanju njezin klub iz rodnog grada, Hajduk.

Zgodnu Lidiju bit će teško ne zamijetiti na reklamama za prvenstvo, a i sama pjevačica ponosno ističe da je za svoje tijelo i ljepotu sama zaslužna te da ne koristi filtere kako bi se poljepšala na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close