Solo karijera

Ivan Milinković : Osobna odluka je pokretač svega

Siguran sam da će publika u Mostaru, kao i do sada, biti moj vjerni pratitelj. Uvijek smo pjevali u glas, želim da kroz Mostar i okolicu širimo ljubav, neku lijepu emociju koja će biti duboko urezana u srca svih nas.
Lifestyle / Zabava | 04. 08. 2019. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugogodišnji poštovatelji glazbe beogradskog sastava ''Legende'', ovih dana u medijima su saznali da je pjevač Ivan Milinković odlučio da napusti bend i posveti se solo karijeri.

Vlasnik unikatnog glasa, podario je publici dvije nove skladbe. Prva pjesma ''Ibar ust’o protiv brega'',urađena je u suradnji s orkestrom Dejana Petrovića i Big Bendom. Za pjesmu koju prati autentična ekranizacija, glazbu je uradio Dragan Nikolić, na tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića.

Video: Ivan Milinković - SVENUĆE DUNJE NA ORMARU

''Kada donesete osobnu odluku, ona je pokretač svega. Dugujem prvenstveno sebi kao umjetniku, publici, mojoj obitelji da glazbeno ponudim više. Suradnja sa novim autorima, nova energija probudili su u meni dodatnu želju da kroz nove pjesme publici darujem beskrajno novih emocija, najtananijih nota moje duše. Siguran sam da će publika u Mostaru, kao i do sada, biti moj vjerni pratitelj. Uvijek smo pjevali u glas, želim da kroz Mostar i okolinu širimo ljubav, neku lijepu emociju koja će biti duboko urezana u srca svih nas. Pozdrav za sve posjetitelje Vaše stanice i radujem se skorom susretu'', rekao je Ivan za portal Bljesak.info.

Autori druge skladbe ''Svenut će dunje'' su poznati hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević.

Pjesma je moderna verzija sevdaha, koja je rađena ciljano, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

''Od kraja rujna publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pjevao, uz pjesme koje su reference i najveći izazov za svakog pjevača. Sa publikom,uz moje nove pjesme, prelistavat ću glazbene spomenare, sjetiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pjesme među kojima i sevdalinke! Uz glazbenu podršku Peđe Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od rujna, na koncertima pod nazivom ''Veče sa Ivanom Milinkovićem''. Vidimo se i u Vašem gradu'', dodaje Milinković u službenom priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close