Ljetni hit

''Imaš mišiće da otvoriš vrata…'': Znate li tko je Senidah?

Senidah je na glazbenoj sceni više od deset godina.
Lifestyle / Zabava | 12. 08. 2019. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Imaš mišiće da otvoriš vrata i pokažeš ceo stan, ti si tako jak...", stihovi su pjesme "Mišići", koja na YouTubeu broji nevjerojatnih 34 milijuna pregleda.

Vlasnica jednog od najvećih hitova na Balkanu ovog ljeta je Senidah, 34-godišnja Slovenka koja polako, ali sigurno postaje velika zvijezda u svim zemljama regije, piše Index.

Video: Senidah - Mišići

Slovenka je pjevala na ovogodišnjem Exitu u Novom Sadu, a publika je (iako je mnogi smatraju cajkom) znala sve stihove njezinih hitova "Slađana", "Belo" i "Mišići".

Senidah je na glazbenoj sceni više od deset godina. Zove se Senida Hajdarpašić, a svoje umjetničko ime napravila je spajanjem imena i prvog slova prezimena. Pjeva i u slovenskom bendu Muff. Svoje najveće hitove Senidah pjeva na srpskom, ali još uvijek nema namjeru preseliti se u Beograd.

Zahvaljujući svom neobičnom glazbenom stilu, Senidah je postala jako popularna među tinejdžerima na Balkanu, piše Index.

Na Instagramu je prati 260 tisuća ljudi, a njezini su nastupi puni. Za razliku od brojnih pjevačica s istoka, Senidah ne voli duboke dekoltee i ukrase u pjevanju, a njezini najvatreniji obožavatelji često je uspoređuju s Lady Gagom.

"Da je Senidah rođena u Americi, Lady Gaga bi radila u Mc Donald'su", kažu oni.

Pjevačica je sa reperom Cobyem nedavno nastupila u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close