Adele nakon razvoda

Hoće li joj bivši partner uzeti polovicu od 145 milijuna funti?

Par je već nakon Božića počeo živjeti odvojeno, a Adele želi ubuduće živjeti na svom imanju u Beverly Hillsu, dočim Konecki nije spreman dugoročnije živjeti izvan Engleske.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2019. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljena pjevačica Adele (30) i njezin suprug Simon Konecki (44) rastali su se nakon sedam godina veze, od kojih tri u braku, potvrdili su glasnogovornici pjevačice.

"Adele i njezin partner su se rastali. Zajedno će s ljubavlju odgajati svog sina. Kao i uvijek zamolili su za privatnost. Neće biti daljnjih izjava", rekli su Benny Tarantini i Carl Fysh, zaduženi za odnose s javnošću pop pjevačice.

Tridesetogodišnja Adele u tajnosti se udala za Koneckog 2016. godine, četiri godine nakon što je rodila sina Angela. Konecki je poduzetnik, suosnivač tvrtke Life water i zaklade Drop4drop, koja promovira globalni pristup čistoj vodi.

Višestruko nagrađivana pjevačica izdala je nekoliko albuma od kojih su najpopularniji "19," "21" i "25."

Njezin drugi album nazvan "21" četvrti je najprodavaniji britanski album i dobio je čak šest Grammyja 2012. Adele je u svojoj karijeri osvojila ukupno 15 Grammyja i prodala više od 100 milijuna albuma.

Foto: AFP / Grammy-Awards 2016: Adele i Simon Konecki

Međutim, kako to obično biva kod slavnih i bogati, nakon razvoda započinje borba za raspodjelu imovine.

Kako piše Daily Mail, pjevačica je tijekom svoje uspješne karijere stekla imovinu vrijednu 145 milijuna funti, a prije sklapanja braka nije se pobrinula za bračni ugovor.

Mirror piše kako je par već nakon Božića počeo živjeti odvojeno, a Adele želi ubuduće živjeti na svom imanju u Beverly Hillsu, dočim Konecki nije spreman dugoročnije živjeti izvan Engleske.

Kako njihov šestogodišnji sinčić Angelo ne bi doživio previše stresa, Adele i njezin bivši partner zajednički su odlučili da se sve odvija u maksimalno mogućem miru i harmoniji.

Međutim, pošto nemaju bračni ugovor, Daily Mail podsjeća kako bi Simon Konecki mogao dobiti polovinu njezine imovine.

Međutim, njegovi prijatelji tvrde, navodi Daily Mail, kako Simonu to nije cilj jer on ima vlastiti novac.

"Njegova je jedina briga da on i Adele i dalje budu najbolji roditelji svome sinu".

Naravno, sve će se znati tek kad se osuši tinta na papirima kojima će biti službeno potvrđen njihov rastanak.

Video: Adele - Rolling in the Deep
Kopirati
Drag cursor here to close