Vikend zabava

HENNY X POPOV nastupili u Goldenu, dan nakon toga gostovali u DAVCAST-u

Proteklog su vikenda u mostarskom noćnom klubu GoldenCube nastupili HENNY X POPOV.
Lifestyle / Zabava | 02. 04. 2023. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog su vikenda u mostarskom noćnom klubu GoldenCube nastupili HENNY X POPOV. Napravili su odličnu atmosferu izvodeći svoje nove hitove.

Dan nakon nastupa u Goldenu, snimili su novu epizodu popularnog podcasta Davcast koja će biti emitirana u ponedjeljak od 20 sati na Youtube kanalu Bljesak.info.

Sa voditeljem Davidom Čerkezom, Miloš i Marko su pričali o tome kako je nastala Generacija Zed, o svojim hitovima poput Miki Miki te Sava i Dunav te je li VOYAGE napustio Generaciju.

Foto: GoldenCube / Odlična atomosfera u GoldenCube

Inače za one koji ne znaju, Miloš Stojković, poznatiji kao Henny rođen je u Beogradu. Iako prilično mlad, brzo se probio na glazbenoj sceni i zahvaljujući svojoj kreativnosti i autentičnošću ubrzo je izbio u sami vrh ove industrije.

Henny je kreirao izdavački label i pokrenuo izdavačku kuću Generacija Zed koja trenutno okuplja najpoznatija glazbena imena žanra u regiji.

Marko Popov, poznatiji samo kao Popov (Beograd, 3. lipanj 1996), srpski je glazbeni producent i pjevač. Rođen i odrastao u Beogradu. Glazbom je počeo da se bavi u mladosti, kada je samostalno naučio da producira pjesme.

U početku je bio fokusiran na produkciju elektronske glazbe, a početkom 2019. godine je postao dio produkcijske kuće Generacija Zed od njezinog samog osnivanja.

Sa porastom popularnosti izvođača Generacije Zed, Popov je nastavio da producira glazbu za pjesme koje su objavljivane tijekom karantene, a u tom periodu započeo je i svoju solo karijeru pjevača.

Generacija Zed je trenutno najuspješniji label u Srbiji koji je osnovan 2019. godine od strane Relje Torinna, Limenog i Hennyja. Radi se o ekipi koja je svojim spajanjem potpuno promijenila glazbeni  pravac i donijela razne novitete i trendove u glazbi.

Breskvica, Voyage, Nucci, Zera, Kobrica, Henny, Limeni, Popov Relja Torino, Laki Sosa, Maleni samo su neki od izvođača koji izdaju za sada već čuveni label Generacija Zed.

Henny je snimio nekoliko fantastičnih pjesama koje su se našle na popularnoj listi YouTube Trending, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close