Ljubav je na selu

Hakija odabrao: Evo koga dovodi u Konjic

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!
Lifestyle / Zabava | 14. 02. 2020. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL.hr / Hakija i odabranice

Hakija Špago, sudionik showa Ljubav je na selu, ima 42 godine i bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve.

Za sebe kaže da je otvorena i komunikativna osoba, ali se nakon jedne duže veze od osam godina, priznaje, povukao u sebe.

Njegova buduća ljubav, naglašava, mora imati svoj stav, biti iskrena, mlađa od njega i njegove visine, javlja RTL.

Ovo su odabranice koje vodi na svoje imanje!

Ines Petrić (47), Zagreb

Ines je poznata povratnica u emisiju 'Ljubav je na selu' koja se prijavila peti put. Ines dolazi iz Zagreba, a frizerka je po struci te ima svoj frizerski studio. Atraktivna 47-godišnja Zagrepčanka Ines Petrić vrijeme će provesti na farmi Hakije Špage kako bi okušala sreću i napokon pronašla pravu ljubav. Osim što vodi svoj frizerski salon, redovito vježba i brine o svom izgledu. U slobodno vrijeme pleše, ide u teretanu, igra badminton, a 2005. napisala je priručnik o šminkanju.

Foto: RTL / Ines Petrić

Nakon duge veze od 15 godina imala je, kaže, vezu s 10 godina mlađim muškarcem, no, priznaje, to nije funkcioniralo. ''Nije išlo jer je na kraju ispalo da sam u vezi ja mama koja se brine o njemu'', kazala je Ines. Od budućeg partnera traži da ima dušu, da je simpatičan, veseo i dovoljno lud da za nju napravi nešto što do tada nikad nitko nije.

Marijana Črlenec (29), Zagreb

Marijana je lani bila u Kanadi kod Srećka, a sada odlazi na Hakijinu farmu. Sebe opisuje kao iskrenu, pedantnu i svestranu osobu koja živi punim plućima i želi iskusiti sve što joj život ponudi. Ne zamara se previše stvaranjem planova za budućnost, već život živi spontano.

Foto: RTL / Marijana Črlenec

Bavi se pole danceom, odlazi u teretanu i na trčanje. Prije je više pozornosti posvećivala partnerovu izgledu, a danas puno više pažnje, kaže, pridaje njegovu karakteru. Kao najljepše iskustvo u životu ističe rođenje djece.

Nikolina Sajević (19), Vitez

Nikolina ima 19 godina i dolazi iz Viteza u Bosni, a odlazi na imanje kod farmera Hakije. Nikolina je bila u braku godinu dana, a danas je rastavljena i ima sina. Po zanimanju je poljoprivredni tehničar. U slobodno vrijeme pleše zumbu, radi u poljoprivredi i sadi cvijeće, a priznaje i da lijepo pjeva.

Foto: RTL / Nikolina Sajević

Jednom je pobijedila i na pjevačkom natjecanju u Sarajevu. Od partnera očekuje da je stabilan i razuman te da se slažu, a voljela bi da je visok i da ima plave oči. Nikolina voli životinje, ali otkriva da se boji mačaka i pijetla, piše RTL.

Podsjećamo, Hakija je jedan od natjecatelja showa Ljubav je na selu.

Kopirati
Drag cursor here to close