Amfiteatar

Grupa Dalmatino stiže u Herceg etno selo

Nakon odličnog koncerta prošlog ljeta, koji je rasprodan nekoliko dana prije održavanja, grupa Dalmatino vraća se na pozornicu amfiteatra Herceg etno sela 6. srpnja.
Lifestyle / Zabava | 22. 06. 2023. u 16:34 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki miljenici publike i ovaj put obećavaju dobru zabavu i druženje uz neke od najvećih hitova iz svoje bogate karijere, a publici će premijerno izvesti i novu pjesmu „Fala Bogu, sritna zvizdo“

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine spektakularnim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni proslavili 20 godina svoje grupe, koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po cijelom svijetu.

Tri su puta rasprodali koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u prosincu 2022. isto su postigli u zagrebačkoj Areni, dok su u svome Splitu do zadnjeg mjesta ispunili legendarnu dvoranu Gripe. Za ovu godinu najavili su veliki koncert u varaždinskoj Areni koji će se održati 10. studenoga.

Obožavatelji su u iščekivanju izvedbi mnogobrojnih hitova na najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini, gdje će vokal i gitara Ivo Jagnjić, te Zdravko Sunara na bubnjevima, sa ostatkom ekipe, pokušati nadmašiti svoje dosadašnje koncertne uspjehe.

Budite dio ovog glazbenog spektakla, jer Dalmatino će još jednom pokazati da su trenutno jedni od kvalitetnijih i popularnijih hrvatskih izvođača.

Ulaznice za ovaj događaj brzo se prodaju, stoga požurite po svoju. Dostupne su na blagajni herceg Etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba

Sponzori koncerta: Džajić commerce i XL
Medijski pokrovitelj: bljesak.info

Kopirati
Drag cursor here to close