Herceg Etno selo

Klapa Intrade, Vanna i Rozga u Herceg Etno selu

Lifestyle / Zabava | 16. 06. 2023. u 11:56 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ovoga ljeta najbolja zabava i #koncertigodine na otvorenom očekuju vas u Amfiteatru Herceg Etno sela.

29.07. TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

29.07. nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade na pozornici na koju se vraćaju nakon 2 godine kada su upriličili fantastičnu atmosferu. Po mnogima omiljena domaća klapa, čiji se koncerti uvijek s nestrpljenjem iščekuju, a koja djeluje od 1985. godine. Radi jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama i stadionima, te na prepoznatljiv način njeguje baštinu klapskog izričaja. Od zadnjeg održanog koncerta u ovom prostoru “izbacili” su nekoliko novih hitova, koje će publika imati priliku zapjevati s njima u glas.

02.08. VANNA

02.08. na pozornicu dolazi Vanna, kojoj će ovo biti prvi koncert u Amfiteatru Herceg Etno sela. Svima dobro poznata pjevačica nekada vrlo popularne dance grupe ET, nedavno je izdala novu pjesmu “Kriva nota” s kojom je nastavila uspješan kantautorski niz. Pjevačici i autorici koja je svojim izvanserijskim vokalom i bezvremenskim hitovima obilježila povijest hrvatske glazbe na pozornici pridružit će se i gost iznenađenja. Na set listi koncerta naći će se i hitovi poput “Tek je 12 sati”, “Sve bi dala da znam”, “Probudi me”, al i ovi novijeg vremena, “Želja”, “Pjesma o tebi”, “Puna memorija” i ostale.

10.08. JELENA ROZGA

10.08. po prvi puta u Herceg Etno selo stiže Jelena Rozga, trenutno jedna od najtraženijih izvođača u regiji. Za ovu godinu se definitivno može reći da je Jelenina, jer niz uspješnih koncerta na velikim pozornicama i s velikim produkcijama se nastavlja, nakon maestralnih koncerata u prepunoj zagrebačkoj i beogradskoj Areni. Zato organizatori ističu da su iznimno sretni što će baš Rozga ovo ljeto imati susret s hercegovačkom publikom, i dio atmosfere s “velikih” koncerta donijet i u Hercegovinu. Na koncertu se mogu očekivati stari hitovi iz vremene Jelenine karijere u grupi Magazin, i oni najnoviji poput “Moje proljeće” i “Samo se ljubit’ ispati”, al i mega hitovi “Bižuterija”, “Cirkus”, “Razmažena”….

Ulaznice za nabrojene koncerte od danas su u prodaji na recepciji Herceg Etno sela, na info pultu Mepas mall-a u Mostaru, te online putem nove ticketing platforme www.entrio.ba

Požurite po svoje ulaznice i osigurajte svoje mjesto na najatraktivnijim koncertima ljeta na vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close