Cukar i sol

Dalmatino napunio ljubušku dvoranu

Publika je slušala Dalmatino na njihovom koncertu povodom 20 godina karijere. Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara nisu skidali osmijeh s lica u punoj areni.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2022. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Dalmatino napunila je Gradsku sportsku dvoranu u Ljubuškom.

Publika je slušala Dalmatino na njihovom koncertu povodom 20 godina karijere. Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara nisu skidali osmijeh s lica u punoj dvorani.

"Dobra večer, mladosti. Hvala vam što ste došli, što nas pratite sve ove godine. Sretan Božić i Nova godina svima", rekao je Jagnjić na početku koncerta.

Foto: PR / Koncert grupe Dalmatino u Ljubuškom
Foto: PR / Koncert grupe Dalmatino u Ljubuškom

Osnivači grupe koja je postala fenomen domaće glazbene scene su Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, a prvi album Cukar i sol koji je postigao platinastu nakladu izdali su 2001.

U svojoj bogatoj karijeri nagrađeni su Porinom za novog izvođača, imaju platinaste i zlatne ploče, a njihovi poznati hitovi Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista – duet s Oliverom Dragojevićem, Cukar i sol, Lozje, Cvit od kamena, Grdelin i Noćas, bili su na vrhovima svih top lista, a pjesma Božić bijeli proglašen je hitom godine Radio Dalmacije.

Posljednji hit Refužo ušao je u prestižni klub hit singlova koji su ostvarili 52 tjedna na listi HR Top 40 najslušanijih hitova u domaćem eteru, najstreamaniji je singl 2021. koji ima odličnu slušanost i na Youtube-u s preko pet milijuna pregleda.

Foto: PR / Koncert grupe Dalmatino u Ljubuškom
Foto: PR / Koncert grupe Dalmatino u Ljubuškom
Kopirati
Drag cursor here to close