Štark Arena

Grašo nastupio u Beogradu, jedan dio koncerta posvetio i Oliveru Dragojeviću

Lifestyle / Zabava | 12. 11. 2022. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petar Grašo održao je sinoć koncert u beogradskoj Štark Areni tijekom kojega je izvodio hitove iz svoje gotovo tri desetljeća duge karijere, a jedan dio posvetio je i Oliveru Dragojeviću.

Dok je, uz zborsku podršku publike u dvorani, pjevao “Cesaricu” s Gibonnijevim potpisom (izveo je i Oliverovu “Dvaput san umra” autorskog dvojca Vjekoslava i Tonči Huljić) na video zidu su se nizale Oliverove fotografije, piše Slobodna Dalmacija.

Video: Grašo prije koncerta u razgovoru s novinarima

Grašin spektakl u Beogradu organizirao je Skymusic. Splićanin je uoči koncerta u glavnom gradu Srbije publici obećao svjetski nivo produkcije, dobru zabavu, sjajnu atmosferu i dvosatno putovanje uz njegove dobro znane pjesme.

Na sceni mu se sinoć pridružio i njegov dugogodišnji glazbeni suradnik i prijatelj, odnedavno i punac, Tonči Huljić, a podršku mu je, uz roditelje, prijatelje iz Splita, Zagreba i Rijeke, koji su u Beograd stigli na dvodnevni izlet i koncert, pružila i supruga Hana od kojeg se nije odvajao do izlaska na scenu.

Video: Grašo u Beogradu

''Puno mi znači Hanina podrška. Tonči je gost, al‘ on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bi bio to što jesam'', kazao je Grašo okupljenim pripadnicima sedme sile uoči izlaska na binu otkrivajući i tko čuva njihovu kćerkicu Albu.

''Čuva je mama, ali uvijek, kao i svi, imamo podršku baka. Trenutno je borba za nju'', nasmijao se Grašo čiji su beogradski koncert pohodile i Viktorija Rađa i Nikolina Pišek, a u publici su zamijećeni i njegova beogradska kolegica Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, voditeljica i književnica Vesna Dedić, košarkaš Dejan Tomašević, tenisač Filip Krajinović...

Kopirati
Drag cursor here to close