Četvrtak, 19.10.2023.

Goca Tržan na koncert u Mostaru pozvala posebnu gošću iz Međugorja

Sve je spremno za koncert Goce Tržan u Kosači ovog četvrtka! Goca je za posebnu gošću odabrala Dariju Ramljak iz Međugorja, a priprema i poseban repertoar baš za mostarske fanove.
Lifestyle / Zabava | 18. 10. 2023. u 08:23 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za iščekivani koncert Goce Tržan u Mostaru, koji će se održati ovog četvrtka, 19.10., u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20h. Goca je odlučila svoju publiku iznenaditi i posebnom gošćom - s Gocom će zapjevati sjajna i talentirana pjevačica Darija Ramljak iz Međugorja!

PR  / Darija Ramljak

Iako za ovaj koncert nije planirala glazbene goste, Darija Ramljak je popularnu pop divu toliko oduševila svojim moćnim vokalom da je odlučila pozornicu u Kosači podijeliti upravo s njom.

Goca će na predstojećem koncertu izvesti sve svoje velike hitove – „Stoperka“, „1200 milja“, „Bumerang“, „Zagrli“, „Srećo nečija“, „Zarobljena“, „Strašilo“, „Žena za jednu noć“, „Ni na nebu, ni na zemlji“ i mnoge druge, a najavila je i glazbena iznenađenja koje je pripremila baš za svoje mostarske fanove.

Organizatori iz agencije Inter Connect poručuju da očekuju punu Kosaču, a samo dva dana pred koncert, u prodaji je preostalo još samo malo ulaznica koje se mogu kupiti online u sustavu Entrio.ba i na blagajni Kosače!

Partner ovog koncerta je hotel Mepas Mall, a Goca Tržan u Mostar dolazi u okviru svoje Bosanskohercegovačke turneje u sklopu koje je već održala veliki koncert u Sarajevu, a iz Mostara nastavlja s turnejom 21.10. u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close