Za Bljesak

Goca Tržan uoči koncerta u Kosači: Ozbiljan zalogaj, baš kako volim

"Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament i vrlo smo bliski po tom temperamentu. Bit će lijepo, emotivno, temperamentno. Spremam dobru svirku", istaknula je Tržan.
Lifestyle / Zabava | 20. 09. 2023. u 13:23 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kosača je ozbiljan zalogaj, da se ne lažemo, a ja volim ozbiljne i velike izazove. Inače sam poznata po tome da se nikada ne hvatam onoga što neću sjajno uraditi. Ovo će biti sjajan koncert", kazala je za Bljesak.info pop pjevačica Goca Tržan.

Naime, njezin prvi solistički koncert u Mostaru zakazan je za 19. listopada u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati.

Pravi izbor 

Na pitanje zašto je za koncert odabrala Kosaču, Tržan odgovara kroz smijeh, kako je sada "malo više kazališna žena".

"Mislim da je vrijeme da dođem na mjesto koje više priliči i meni i mojim godinama. Nije da ne volim klubove, ali nekako sam malo više kazališna žena. Mogu i u klubovima, imam više energije nego ove djevojčice, i imam još dovoljno snage, ali Kosača je pravi izbor", istaknula je Tržan.

Foto: Bljesak.info / Razgovarali smo s Gocom Tržan uoči mostarskog koncerta

Tržan je vlasnica hitova "Stoperka", "Zagrli", "Fitilj", "Srećo nečija", "Haljina", "Žena za jednu noć", "1200 milja", "Ni na zemlji, ni na nebu", "Po mome srcu hodaj"..., a kroz svoju gotovo 30 godina dugu karijeru često je nastupala u Mostaru.

"Ovo je vrlo specifičan grad, ovdje sam na puno mjesta radila i na puno mjesta pjevala tako da za sve te ljude koji su rasli sa mnom i pomalo i 'omatorili' sa mnom, evo im sada prilike da dođu i čuju one pjesme koje ne mogu čuti u klubu. Nekako u klubu, možeš otpjevati jednu-dvije balade. Ja sam poznata po nekim dobrim baladama tako da žene koje volite moje balade i koje ste se raspadale ili sastavljale uz neku moju baladu, to je prilika da dođete i čujete", istaknula je za Bljesak.info Tržan.

Foto: Bljesak.info / Razgovarali smo s Gocom Tržan uoči mostarskog koncerta

Dvosatni spektakl

Kako navodi, koncert nosi naziv "Za drage ljude" jer u Mostaru ima puno dragih ljudi.

"Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament i vrlo smo bliski po tom temperamentu. Bit će lijepo, emotivno, temperamentno. Spremam dobru svirku. Nekako čini mi se da smo zaboravili da je koncert prije svega sviranje i pjevanje uživo. Nisu samo led ekrani, vjetar u kosi i imaš haljinu ovakvu ili onakvu, kako bi rekao Dave Grohl iz Foo Fightersa 'izađi na binu i sviraj ako smiješ i ako umiješ'", istaknula je Tržan.

Foto: Bljesak.info / Razgovarali smo s Gocom Tržan uoči mostarskog koncerta

Osvrnula se i na svoj koncert u Sarajevu te navela kako je sarajevska publika premašila njezina očekivanja. Sličnoj atmosferi se nada i u Mostaru jer, kako navodi, još uvijek se naježi kada gleda videozapise iz Doma mladih.

Na sarajevskom koncertu njezina gošća bila je Hanka Paldum, koja se našla u publici pa su zajedno i zapjevale. Gostiju iznenađenja u Mostaru neće biti jer kako kroz smijeh govori ona je iznenađenje jer je još uvijek živa, zdrava i pjeva.

Svojoj publici priprema skup singlova koji će biti objavljeni jedan za drugim. Nedavno je objavila duet sa Princom od Vranje pod nazivom "Mirno" te ističe kako je i više nego zadovoljna reakcijama publike.

Foto: Bljesak.info / Razgovarali smo s Gocom Tržan uoči mostarskog koncerta

"Reakcije su sjajne. To je jedna jako lijepa i nježna muško-ženska pjesma. On je mlad i vrlo talentiran momak i bilo mi je veliko zadovoljstvo snimiti to s njim, jer je sjajan pjevač, dobar je i frajer. Na osmu godišnjicu svog braka mogu i to da kažem", kroz smijeh je kazala Tržan.

Video: Goca Tržan & Princ - Mirno (Official Video)

Ljubitelji dobrog zvuka, ali i vesele energije već bi se trebali početi pripremati za dvosatni spektakl za koji će se tražiti ulaznica više. Jedno je sigurno, glazbe, smijeha, energije i vrhunske zabave neće nedostajati. Svoje ulaznice možete kupiti OVDJE.

Foto: Bljesak.info / Razgovarali smo s Gocom Tržan uoči mostarskog koncerta
Kopirati
Drag cursor here to close