Herceg Stjepan Kosača

Goca Tržan 19.10. u Kosači

Goca naglasila: „Ovo je za mene vrlo važan koncert, vrlo sam nestrpljiva, stvarno jedva čekam da vam dođem!“
Lifestyle / Zabava | 12. 09. 2023. u 10:49 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pop diva Goca Tržan stiže u Mostar 19.10., kada će održati koncert u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 sati.

Nakon čak 6 godina pauze i nakon što je u gradu na Neretvi nastupala isključivo u klubovima, Goca otkriva koliko joj je ovaj koncert važan:

Koncert koji je pred nama je zapravo moj prvi pravi solistički koncert u Mostaru. Ovo je za mene vrlo važan koncert, vrlo sam nestrpljiva, stvarno jedva čekam da vam dođem“, naglasila je Goca, koja će prije dolaska na koncert održati i najavnu press konferenciju u partnerstvu s hotelom Mepas.

Goca za Mostar sprema posebnu set listu, koja će uz njene najveće hitove uključiti i poneko iznenađenje pripremljeno baš za njene fanove u Hercegovini.

Karizmatična i energična Goca na koncertu u Kosači nastupa uz svoj prateći bend sastavljen od sjajnih muzičara, a među njima je i njen suprug, vrhunski bubnjar Radomir Novaković.

Doznajemo i da će nakon koncerta u Kosači Goca napraviti i dužu meet & greet sesiju i odvojiti dovoljno vremena za druženje, fotkanje i upoznavanje sa svojim fanovima koje nije vidjela punih šest godina!

Ulaznice za Gocin koncert u Kosači mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba i na blagajni Kosače.

 

Kopirati
Drag cursor here to close