Velika završnica

Koncertni vikend na Moba Street Food Festivalu: Soul Fingers, Adi Šoše i Narodni orkestar Mostar

Lifestyle / Zabava | 01. 09. 2023. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred nama je velika završnica ovogodišnjeg izdanja Moba Street Food Festivala koji od 23.8., na platou iza Stare gimnazije, okuplja majstore za vrhunske delicije iz različitih svjetskih kuhinja i ljubitelje slasnog zalogaja, uz fantastičan koncertni program u suradnji s Open City Mostar festivalom.

Za sve ljubitelje soula i funka, u petak 1.9. pravi šou napravit će Soul Fingersi koji svojim umjetničkim izričajem i energijom nikog ne ostavljaju ravnodušnim. U dugogodišnjoj karijeri na mnogim festivalima dijelili su pozornice s velikim imenima poput BB Kinga, The Blues Brothers Banda, David Bowieja, Eddie Floyda i drugih. Neumorni šoumeni prepoznatljivog stila, nevjerojatnom i zaraznom energijom držat će vas na nogama cijelu noć.

Dan poslije, u subotu 2.9. je rezerviran za jednog od najtraženijih mladih talentiranih muzičara u regiji, Adija Šoše. Karijeru je započeo u regionalnom takmičenju 'Zvezde Granda', nakon čega je uslijedila suradnja s bendom Miligram, a otkako je "uplovio u solo vode" ništa ga ne može zaustaviti. Šarmantni mostarac jedinstvenom bojom glasa, neodoljivom karizmom i ljubavnim pjesmama začas je osvojio srca publike u cijeloj regiji. Šteta, zar ne; Suvenir; Od jeseni do proljeća, samo su neki od poznatih Adijevih hitova koji će u subotu odjeknuti Mostarom.

Ovogodišnju festivalsku priču u nedjelju 3.9. zaokružit će Narodni orkestar Mostar s lijepom muzičkom pričom koja će vam razgaliti srca. Narodni orkestar Mostar sačinjen od istaknutih muzičara i pjevača grada Mostara i okoline okupio se s ciljem očuvanja narodne i tradicionalne muzike ovih prostora. Pored sevdalinke po kojoj su prepoznatljivi njeguju i starogradsku, romsku, te dalmatinsku muziku. Narodni orkestar Mostar na ljetnoj pozornici Mobe obećava završnicu za pamćenje.

Za ugođaj ljetnih noći uz omiljene ritmove na Mobi vas svako veče pokreće u različitim ritmovima i Moba resident DJ - DJ Kiiwi.

Ni za najmlađe ne nedostaje zabave u Kids Zoni. Veliki napuhanac je mjesto iskrenog dječjeg smijeha i aktivnosti.  Također, u petak i subotu od 19 sati do 21 sat, djeca od 4 do 12 godina, mogu postati mali znanstvenici i prisustvovati Tinker Labs radionicama. U subotu u 19 sati ne propustite predstavu 'Vuk i kozlići' u izvedbi Lutkarskog kazališta Mostar iz ciklusa predstava pod nazivom Bajka TO GO.

Festivalska avantura se nastavlja. Izbora je mnogo, a vremena još sasvim dovoljno da probate različite gastro specijalitete, glasno zapjevate i uživate u festivalskoj magiji koja traje do nedjelje.

Ulaz na Mobu kao i sve koncertne večeri je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close