Uputili čestitku

Glumac oženio seks lutku, skupa slave i Novu godinu

Par trenutačno skupa provodi blagdane te se pripremaju za doček Nove 2020. godine.
Lifestyle / Zabava | 31. 12. 2019. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Društvene mreže / Glumac sa svojom odabranicom

Glumac i bodybuilder Jurij Toločko nedavno je zaprosio djevojku Margo, inače seks lutku u prirodnoj veličini. Par trenutačno skupa provodi blagdane te se pripremaju za doček Nove 2020. godine.

''Što pripremate za novogodišnji obrok? Podijelite mi recept, ne znam što skuhati'', požalila se Margo na društvenim mrežama uz fotografiju s Jurijem, piše 24 sata.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Ты узнаешь меня сразу (@margo_party)

Pozirajući ispred kamina, Jurij i njegova partnerica pratiteljima su poželjeli sve najbolje u 2020.

''Prijatelji, želimo vam sretnu Novu godinu. Želimo vam blagostanje i prosperitet. Osobno, želim vam da imate širokogrudno razmišljanje, puno mašte, odvažnih ideja i hrabrosti da ih prevedete u djelo. Budite sretni i hrabri!'', napisao je Jurij, aludirajući na svoj potez da oženi neuobičajenu ženu.

Naime, Jurij i Margo u vezi su osam mjeseci, otkad ju je on, kako kaže, u jednom kafiću 'spasio' od drugog muškarca s manje čestitim namjerama. Odlučio je da s njom želi provesti ostatak života pa ju je i oženio.

Vodi ju u gostovanja u mnogim emisijama, šetaju skupa, putuju, idu na večere... Iako je mnogima ovakva veza neprirodna, Jurij se na to ne obazire, piše 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close