Sarajevski reper

Franco Balkan objavio 'Lovu'

Usprkos činjenici da je pjesma objavljena 18. ožujka, na spot se čekalo dugo zbog situacije koja je bila uzrokovana pandemijom COVID-19 virusa, te je snimanje spota bilo prolongirano.
Lifestyle / Zabava | 22. 09. 2020. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je i najavljivao u proteklom razdoblju, sarajevski pop, rap pjevač Franco Balkan objavio je novi spot ''Lova'' čiju ekranizaciju potpisuje bh. glazbena, produkcijska i izdavačka kuća ''Tempo Digital''.

Spot je sniman u Srbiji a režirao ga je Miloš Jovanović – Rebi iz produkcijske kuće 3Points iz Beograda koja stoji iza mnogih spotova balkanskih glazbenih zvijezda kao što su Vuk Mob, Tijana eM, Albino, Milan Stanković i drugi.

Usprkos činjenici da je pjesma objavljena 18. ožujka, na spot se čekalo dugo zbog situacije koja je bila uzrokovana pandemijom COVID-19 virusa, te je snimanje spota bilo prolongirano.

Glazbu i tekst su radili Franco Balkan i Almir Ajanović, dok su aranžman radili Adnan Pacoli (Duo X) i Almir Ajanović. Prateće vokale na pjesmi su snimili poznati bh. pjevači, Dalal Midhat, Almir Ajanović i Tarik Mulaomerović. Pjesma je snimljena u Tempo studiju u Sarajevu, a mix i mastering je kao i do sada radio Almir Ajanović.

Video: FRANCO BALKAN – LOVA

''Pjesma je nastala u jednom od mojih težih i vrlo prijelomnih trenutaka koje sam proživio u proteklom razdoblju kada sam odlučio da se posvetim samo glazbi i ostavim sve iza sebe. 'Lova' je na neki način moj odgovor na apsurd današnjeg stanja i života oko nas, a to je novac i zavisnost o njemu. Ova pjesma je zapravo moje ruganje upućeno novcu'', kazao je otvoreno Franco.

Kako saznajemo, pjesma ''Lova'' je njegov četvrti studijski singl sa nadolazećeg albuma ''Superstar'' na kojem će se naći ukupno devet pjesama. Album Superstar će premijerno biti objavljen 30. listopada i pratit će ga ekranizacija sa još tri spota, koji će biti objavljeni do kraja ove godine.

Kada je riječ o novitetima i promjenama, Franco Balkan je iznenadio svoju publiku i sa novim imidžom. Pjevač koji je u proteklom razdoblju bio vrlo ekstremno prepoznatljiv po svojoj crnoj i dugoj bradi i obrijane glave, u novom spotu se pojavljuje u jednom drugačijem i zasigurno zanimljivom izdanju. O kakvo izdanju je riječ, pogledajte u spotu.

Kopirati
Drag cursor here to close