Doček na otvorenom

FOTO/VIDEO | Mostarci uz Joksimovića uplovili u 2024. godinu

Joksimović je sa Mostarcima i gostima odbrojavao posljednje sekunde 2023. godine, nakon čega je uslijedio vatromet i čestitanje.
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2024. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U euforičnoj atmosferi Mostarci i njihovi gosti dočekali su dolazak 2024. godine na organiziranom dočeku u gradu na Neretvi i to uz nezaboravni nastup popularnog pjevača Željka Joksimovića.

Joksimović je sa Mostarcima i gostima odbrojavao posljednje sekunde 2023. godine, nakon čega je uslijedio vatromet i čestitanje.

Ovaj spektakularni događaj okupio je više tisuća ljudi iz različitih zemalja regije, stvarajući jedinstvenu atmosferu.

Pjevač Željko Joksimović, čije ime je sinonim za vrhunski glazbeni doživljaj, svojim hitovima osvojio je večeras srca publike tijekom koncerta.

Njegov karizmatičan nastup stvorio je vrhunsku atmosferu, stvarajući nezaboravno iskustvo koje će posjetitelji sigurno pamtiti.

Joksimović je izvodio svoje najveće hitove, a mostarskoj publici poklonio je i najnoviji hit ''Hiljadu žena'', kojega je premijerno izveo upravo u Mostaru.

Nebo iznad Mostara obasjali su i mnogobrojni vatrometi ispaljeni u ponoć.

Ovaj nezaboravan doček u Mostaru ne samo da je okupio ljude iz različitih dijelova regije, već je ostavio traga u srcima svih prisutnih.

I što drugo poželjeti svima nama osim da ova pozitivna energija i radost, koje smo vidjeli na dočeku, prate Mostarce kroz čitavu 2024. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close