STARSEEDS

EXIT 2024 donosi dodatan festivalski dan i novo ime Glavne bine u čast Nikole Tesle!

Predstojeće izdanje festivala bit će poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svih pojedinaca, u kom će svako od nas imati priliku dosegnuti svoju jedinstvenu svrhu.
Lifestyle / Zabava | 30. 11. 2023. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

EXIT festival upravo je objavio temu svog narednog izdanja pod nazivom STARSEEDS. Exitova "Zvezdana deca" iz više od 120 zemalja širom planete okupit će se na ljetnom hodočašću na Petrovaradinskoj tvrđavi sljedeće godine!

Predstojeće izdanje festivala bit će poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svih pojedinaca, u kom će svako od nas imati priliku dosegnuti svoju jedinstvenu svrhu, uz moto – Probudimo naše supermoći zajedno!

Upravo pod ovim sloganom dogodit će se 24. po redu EXIT festival kojim će u čast našem i svjetskom najpoznatijem pronalazaču, futuristi i vizionaru, glavna bina dobiti novo ime – Tesla Universe! Naredno izdanje EXIT festivala bit će održano od 11. do 14. srpnja 2024, dok će nulti dan, 10. srpanj, posebnim Starseeds Takeover performansom na spomenutoj Tesla Universe bini proslaviti rođendan Nikole Tesle – našeg najznačajnijeg pronalazača koji je ostavio neizbrisiv trag na svijet u kom živimo danas.

Kopirati
Drag cursor here to close