"This Is Me…Now"

Jennifer Lopez nakon 10 godina najavila album

Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je "ekstravagantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama".
Lifestyle / Zabava | 30. 11. 2023. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon gotovo deset godina pop zvijezda Jennifer Lopez objavljuje novi album naslova This Is Me…Now, (Ja.. danas), a istoga dana, 16. veljače 2024., prikazat će se i popratni glazbeni film, objavila je zvijezda na svom Instagramu.

Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je "ekstravagantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama", prenosi Hina. 

Lopez je album najavila u studenome 2022., kada je objavila popis naslova, među kojima je i Dear Ben Pt. II, a vjerojatno je riječ o njezinu suprugu, glumcu Ben Afflecku, s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti te su se ponovno vjenčali u srpnju.

Novi album predstavljen je "kao najiskreniji i najosobniji", zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s glazbom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.

J.Lo je prodala više od 80 milijuna nosača zvuka.

Kopirati
Drag cursor here to close