Tražila se ulaznica više

Voyage u Mostaru snimio novu epizodu Davcasta i Golden Cube napunio do vrha

Lifestyle / Zabava | 21. 01. 2023. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni srbijanski pjevač, regionalna teen zvijezda, Voyage, sinoć je nastupio u mostarskom noćnom klubu Golden Cube. Prije nastupa, u studiju Bljeska snimio je najnoviju epizodu Davcast podcasta koju bi trebali emitirati u ponedjeljak na našem YouTube kanalu.

Gostovanje ove popularne zvijezde među mladima u Mostaru je izazvalo rijetko viđeno zanimanje. Prije nastupa u Goldenu, ispred kluba se formirala kolona ljude koji su čekali da uđu u klub. Prije samog snimanja podcasta, proširila se i vijest kako Voyage snima emisiju na Bljesku.

Ispred naše redakcije su ga i prije samog snimanja i nakon emisije čekali brojni fanovi koji su željeli da se fotografiraju sa njim.

Foto: Bljesak.info / Voyage na snimanju Davcasta

Tijekom boravka u Mostaru odsjeo je u luksuznom mostarskom hotelu Mepas.

Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage trenutno je jedan od najuspješnijih mladih glazbenika u Srbiji, ali i u cijeloj regiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Rođen je 15. rujna 2001. godine u Beogradu. Mihajlo je sin Milana Veruovića, bivšeg tjelohranitelja Zorana Đinđića i autora knjige Treći metak. Kao jako mali morao je da se odseli u Francusku, odakle potječe i njegovo umjetničko ime Voyage.

Iako se glazbom bavio oduvijek, do prekretnice je došlo kada mu je diskografska kuća 'Generacija Zed' ponudila suradnju. Na Instagramu ga prati više od 750 tisuća ljudi, a mnogi mu predviđaju blistavu budućnost, kao i svjetsku karijeru.

Bio je u trogodišnjoj vezi sa pjevačicom Anđelom Ignjatović, poznatom pod umjetničkim imenom Breskvica.

Foto: Bljesak.info / Voyage na snimanju Davcasta
Kopirati
Drag cursor here to close