''Faktor iznenađenja''

Duvnjak iz dijaspore snimio pjesmu s Bobanom Rajovićem

Tekst pjesme radila je Gordana Gvozdenović, glazbu i aranžman Pavle Radulović, a video spot koji je sniman na tri lokacije – München, Sarajevo i Zenica, producirao IDJVideos.
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2019. u 17:23 Bljesak.info
BOBAN RAJOVIC X ANTE M - FAKTOR IZNENADJENJA

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ante Malić, poznatiji kao Ante M, snimio je novu pjesmu sa srbijanskim pjevačem Bobanom Rajovićem, pod nazivom ''Faktor iznenađenja''.

Tekst pjesme radila je Gordana Gvozdenović, glazbu i aranžman Pavle Radulović, a video spot koji je sniman na tri lokacije – Munchen, Sarajevo i Zenica, producirao IDJVideos.

Srbijanski pjevač inače pristaje na duete sa mlađim pjevačima, kako bi im pomogao u daljnjem glazbenom afirmiranju.

''Istina je da je ovo četvrti put da činim takvu stvar i nije mi žao. Imam želju i volju da pomognem, a Ante je momak koji je vrijedan, dobar, talentiran i nisam vidio razlog da odbijem njegov poziv. Iskreno mu želim svu sreću i čvrsto vjerujem da će uspjeti u svemu što je zacrtao'', rekao je Rajović.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Just smile  With idol @rajovicboban #tomorrow #newhit #bobanrajovic #ante_m #proud

Objavu dijeli ANTE M (@_ante_m)

Inače, Malić koji je podrijetlom Kongore (općina Tomislavgrad), a već duže vrijeme živi u Munchenu, poznato je ime njemačkih noćnih klubova gdje nastupa kao reper.

''Jako sam ponosan na ovu suradnju i mnogo sretan da je došlo do ove suradnje. Hvala tebi Bobane da vjeruješ u mene i da mi daješ tu priliku koja će mi ako Bog da još dosta pomagati u životu. Hvala ti na sve savjete i razgovore. Jako mi je drago bilo na snimanju spota i jako mi je drago da sam te upoznao i jedva čekam krenuti sa nastupima i jedva čekam dalje učiti od tebe'', poručio je Malić prilikom premijere pjesme.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Wedding Time

Objavu dijeli ANTE M (@_ante_m)

Ovaj reper prije dvije godine objavio je pjesmu ''Bezobrazna'' sa Alexsandrom Coa i DJ Z3X-om, zatim prošle godine ''Kralj skandala'' sa DJ Makyem i Danijelom Mitrovićem.

Duvnjaka iz dijaspore, ponajviše je predstavila pjesma ''Jen’, dva, tri'' sa hrvatskom pjevačicom Nives Celzijus, s kojom je suradnju dogovorio, navodi, preko Facebooka.

Kopirati
Drag cursor here to close