Javljaju srbijanski mediji

Đoković kupio raskošnu vilu uz privatnu plažu

Đoković je kupio nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića, koji mu je pomogao da odabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori.
Lifestyle / Zabava | 31. 07. 2023. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponajbolji tenisač svih vremena Novak Đoković, kako saznaje srpski Blic, kupio je vilu u Crnoj Gori, u mjestu Ljuta, koja inače vrijedi milijune.

Naime, Đoković je kupio nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića, koji mu je pomogao da odabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gdje voli boraviti ljeti kada mu to teniske obaveze dopuste.

Vila je u odličnom stanju, ali Đokovići žele da je urede u potpunosti po svojim mjerilima i posebnim afinitetima, zbog čega se u njoj trenutno izvode radovi. Imanje srpskog asa, slično zgradama u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na samoj obali mora i izlazi na vlastitu privatnu plažu.

"Tako je, Đoković je kupio vilu u Ljutoj. To je ogromno imanje s kućom koja gleda na more. Svatko ovdje ima svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić pronašao mu je vilu poput svoje. Trenutno se tamo odvijaju radovi. Nema ništa loše u tom velebnom zdanju, samo žele da bude još bolje", rekao je dobro obaviješteni izvor.

Fotografije identične milijunske vile možete pogledati OVDJE, a Karićeva vila prema nekim informacijama vrijedi oko 1.3 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close