Veselo

Dječji program "Snjegović" na manifestacije "Zimski grad" u Konjicu

Kroz pjesmu, ples i igrokaze dječaci i djevojčice vrtića "Happy kids" pokazali što su to naučili o zimi, čijim se čarima raduju, priželjkujući snijeg i zimske radosti.
Lifestyle / Zabava | 06. 01. 2024. u 16:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Dječji program Snjegović na manifestacije Zimski grad u Konjicu

Dječaci i djevojčice koji pohađaju dječji vrtić "Happy kids" u petak uvečer su u sklopu manifestacije "Zimski grad" u Konjicu izveli program pod nazivom "Snjegović", kojim su kroz pjesmu, ples i igrokaze pokazali što su to naučili o zimi, čijim se čarima raduju, priželjkujući snijeg i zimske radosti.

Direktorica vrtića Dženana Mustafić, poželjevši svima sretnu i uspješnu 2024. godinu, naglasila je da su nedavno s djecom i roditeljima velikom priredbom proslavili devet godina postojanja na što su posebno ponosni.

'' Sudjelovali smo i prošle godine na manifestaciji "Zimski grad" i drago nam je da sudjelujemo u svim manifestacijama koje se organiziraju u gradu, te na taj način damo svoj doprinos kompletnoj atmosferi koja vlada u tim danima. Mi smo večeras uživali, a sigurna sam da su i roditelji i posjetitelji podjednako uživali u programu. I privatno sam sa svojim mališanima pratila sve sadržaje koji su priređeni, jer mi kao roditelji trebamo djeci pružiti ono što ih usrećuje, a ova manifestacija im je zaista pružila mnogo zabave i razloga za radost'', kazala je Mustafić.

Manifestacija "Zimski grad" Konjic koju organiziraju Narodni univerzitet, Sportska dvorana i Vijeće mladih Grada Konjica, uz pokroviteljstvo Grada Konjica i Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a, nastavlja se večeras predstavom "Zimska bajka" u izvedbi Amaterskog pozorišta "Neretva" Konjic, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close