Najavio reprizu

Dino Merlin za jedan dan rasprodao zagrebačku Arenu

"Kakva vijest, kakva publika, kakvi ljudi... Ovi koncerti u prosincu postat će novi praznici ljubavi i emocija i našu emotivnu vezu će zauvijek učiniti neraskidivom", kazao je Merlin.
Lifestyle / Zabava | 05. 07. 2023. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za nešto više od 24 sata od puštanja ulaznica u prodaju za koncert Dine Merlina u Areni Zagreb 8. prosinca, sve ulaznice su doslovno razgrabljene!

To nije uspjelo ni najvećim svjetskim zvijezdama koje su do sad posjećivale hrvatsku metropolu. Svi žele biti dijelom njegove nove turneje "Mi" koja već od prošle godine obara rekorde posjećenosti u cijeloj Europi.

Za sve fanove iz Hrvatske, ali i regije, koji nisu stigli u ovako ekspresnom roku nabaviti ulaznicu za ovaj najavljeni zagrebački spektakl, stiže službena potvrda kako će se koncert ponoviti već idući dan, u subotu 9. prosinca, prenosi Avaz

Prodaja ulaznica za novi datum bit će dostupna na platformi adriaticket.com već od petka, 7. srpnja od 10 sati ujutro.

"Kakva vijest, kakva publika, kakvi ljudi... Ovi koncerti u prosincu postat će novi praznici ljubavi i emocija i našu emotivnu vezu će zauvijek učiniti neraskidivom", izjavio je za hrvatske medije glazbeni čarobnjak nakon što je primio vijest o još jednom trijumfu i rekordu koji je postigao u svojoj bogatoj karijeri.

Kopirati
Drag cursor here to close