Pomoć za dvije obitelji

Budi mi potpora| U Kiseljaku veliki humanitarni koncert

Na dan koncerta, na Trgu kneza Radoje, prodavat će se hrana i piće, a sav novac bit će proslijeđen obiteljima Pandžić i Beganović.
Lifestyle / Flash | 05. 07. 2023. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Najavni plakat događaja

Prikupiti što je više moguće novca kako bi se pomoglo obiteljima Pandžić i Beganović, cilj je Apocalypso banda, koji su pokretači ovog humanitarnog projekta u Kiseljaku.

Naime, oni će u nedjelju 9. 7. od 19 sati održati koncert na Trgu kneza Radoje u Kiseljaku, gdje će se prikupljati sredstva i donirati spomenutim obiteljima.

''Otišli smo u Službu za socijalnu skrb Općine Kiseljak i saznali kako obiteljima Pandžić i Beganović je potrebna zaista financijska pomoć. Naime četveročlana obitelj Beganović mora napustiti kuću u kojoj žive. Njihova kuća je u izgradnji, ali cijeli proces otežava i Elvisova (otac) bolest, pa je kuća daleko od završetka. Sanel Pandžić, otac četvero djece, također je morao prekinuti radni odnos zbog bolesti, a pritom dvije djevojčice boluju od hereditarne motorne i senzitivne neuropatije. Njihovo stanje se pogoršava i obitelji su hitno potrebni novci za novu terapiju koja bi im pomogla'', rekao je Andrej Ababović, član benda Apocalypso i pokretač humanitarnog projekta.

Već nekoliko dana nakon objave, kažu dobili su potporu poduzetnika iz Kiseljaka i okolnih općina, u vidu donacija sokova i pića, koji će se prodavati na koncertu. Ali svaka dodatna pomoć je poželjna i više je nego dobro došla kaže Ababović.

''Na dan koncerta, na Trgu kneza Radoje, prodavat će se hrana i piće, a sav novac bit će proslijeđen obiteljima Pandžić i Beganović. Donacije su nam itekako potrebne, prostora i vremena za to ima, a potrebni su nam i volonteri koji će biti na pultovima za prodaju'', kazao je Ababović.

Ovo je članovima Apocalypso banda drugi koncert. Prošle godine su za oboljelog sugrađanina organizirali koncert i za nekoliko sati, koliko je prošlo od ideje do realizacije, prikupili preko 8.000 KM, ove godine cilj je veći. Kako bi poduhvat bio uspješan, potrebna je potpora svih stanovnika Kiseljaka, ali i iz drugih općina i gradova.

KONTAKT BROJ: 063 721 282

Za one koji nisu u mogućnosti doći na koncert, svoja sredstva mogu uplatiti na sljedeći način:
Uplate za obitelji:

Đejlana Pandžić
Unicredit Bank
Transakcijski/devizni račun
3383402959425185-40786485000
--------------------------------
Elvis Beganović
Unicredit Bank
3383402555582660

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close