Ovo je tek početak

Darija Ramljak se oglasila nakon ispadanja iz Voicea: Sve znate

"Sve znate. Hvala vam", poručila je kratko lijepa Hercegovka koja je mnogima bila favorit za pobjedu u showu, no na kraju je mjesto u finalu ipak izborio Filip Rudan.
Lifestyle / Zabava | 18. 02. 2020. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Darija Ramljak oglasila se nakon što ipak nije uspjela izboriti mjesto u finalu showa The Voice.

"Oni. Riječima neopisivi", napisala je Darija uz fotografiju s dečkom te mentoricom i timom glazbenika koji su je pripremali za nastupe u emisiji.

"Sve znate. Hvala vam", poručila je kratko lijepa Hercegovka koja je mnogima bila favorit za pobjedu u showu, no na kraju je mjesto u finalu ipak izborio Filip Rudan.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

ONI. RIJEČIMA NEOPISIVI @petarstankovic93 @vanna_music @djordjija1 @goran.kovacic4 @filip_rudan @mijamihanovic SVE ZNATE! HVALA VAM

Objavu dijeli Darija Ramljak (@ramljakdarija)

"Darija, to je tek početak", poručila joj je u komentarima Vanna i dodala emotikon srca. Darija je u polufinalnoj emisiji otpjevala Nocturno Olivera Dragojevića, no nije prikupila dovoljno glasova gledatelja za finale.

Darija je pozornost šire javnosti privukla nakon što je u showu izvela pjesmu Ako me nosiš na duši, koju u originalu pjeva Zlatan Stipišić Gibonni. Izvedba je u samo jednom danu prikupila više od 100 tisuća pregleda te jedno vrijeme bila u vrhu trendinga na YouTubeu u Hrvatskoj.

Darija je prolaz na audiciji izborila pjesmom Ti me vodi preko voda. Tad je rekla da joj je glazba život i objasnila da joj je otac roker usadio ljubav prema glazbi. Snagu pronalazi, kaže, i u Bogu pa se prekrižila prije izlaska na pozornicu na audiciji.

Podsjetimo, njen kolega, Čapljinac Vinko Ćemeraš izborio je nastup u finalu The Voicea te će se u subotu boriti za pobjedničku titulu. 

Kopirati
Drag cursor here to close