Legendarna grupa

Crvena jabuka predstavila Tvrđavu, ubrzo i istoimeni album

Režiju spota potpisuje Dalibor Mrdić
Lifestyle / Zabava | 28. 09. 2020. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Scena iz spota Tvrđava

'Crvena jabuka' objavila je spot za pjesmu 'Tvrđava', po kojoj će se zvati i novi album sarajevske grupe koji bi se sredinom listopada trebao naći pred publikom.

U videozapisu koji je snimljen u Travniku pojavljuje se i glumački bard Josip Pejaković, a on je u pjesmi izrecitirao par stihova i dao joj posebnu težinu, priopćeno je iz agencije PR com.

Režiju spota potpisuje Dalibor Mrdić. Producent nadolazećeg albuma 'Crvene jabuke' je Mirko Šenkovski Geronimo, koji je na njemu i većinski autor.

Video: Crvena jabuka feat. Josip Pejaković - Tvrđava

Pored njega kao autori se pojavljuju i Dino Muharemović, Samir Kadirić, Josip Pejaković, Goran Bubalo i Dragan Spajić Gale. Za miksanje je zadužen Marin Meštrović.

''Kolege glazbenici i pjevači koji su imali priliku čuti novi album 'Crvene jabuke' kažu da je jak kao tvrđava. Naslovna pjesma i spot nose jednu jaku poruku koju će prepoznati u cijelom regiji. 'Crvena jabuka' i Josip Pejaković su savršen spoj, jer najbolji uvijek treba da idu sa najboljima'', kaže autor 'Tvrđave' Mirko Šenkovski Geronimo.

Kopirati
Drag cursor here to close