Grad Čapljina i Dječji festival FutureA

Čapljina grad zabave i edukacije za svu djecu

Dječji festival FutureA Gradska uprava Čapljina provodi treću godinu za redom zajedno s fondacijom ''Out of area'' iz Nizozemske.
Lifestyle / Zabava | 25. 05. 2022. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je u zgradi gradske uprave Čapljina održan sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA, 30. svibnja 2022. godine u ponedjeljak, zajedno s kolegama volonterima iz Nizozemske provoditi kroz kreativne i edukativne radionice.

Dječji festival FutureA Gradska uprava Čapljina provodi treću godinu za redom zajedno s fondacijom ''Out of area'' iz Nizozemske. Dječji festival se održava na Trgu kralja Tomislava, Čapljina potpuno besplatno za svu djecu svih naših škola ili djecu koja na Festival dođu u pratnji roditelja.

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić izrazio je svoju zahvalu volonterima te kazao: ''Gradska uprava Čapljina poduzima sve korake iz svoje nadležnosti kako bi obitelji, mladi i djeca ostali, uspijevali i realizirali svoje ideje i talente u korist svojih obitelji i zajednice u kojoj žive. Upravo vi svojim volonterskim djelovanjem donosite i unosite pozitivne promjene na bolje. Vi koji ste danas izvrsni u svojoj školi, volontirate vrijedna ste skupina koja zajedno s kreativcima, gospodarstvenicima i svim ljudima dobre volje vodi Čapljinu u sigurnu budućnost i zato smo sretni da ste s nama u Dječjem Festivalu FutureA 2022 koja je i Europska godina mladih. Hvala Vam''.

Gradonačelnik Vidić volonterima je poželio uspjeh u daljem školovanju i radu, na ponos svima koji ih poznaju i grada u kojem žive.

Čapljinski volonteri, zajedno s uposlenicima Gradske uprave Čapljina pomagati će i sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja Čapljina, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno oblasti koju pokrivaju.

Kopirati
Drag cursor here to close