OUTPUT23 te zove u Mostar!

Bljesak Info Vas vodi na OUTPUT23 u Mostar: Vojko V, Andrej Jelić, Tamara Kezz, i Vi!

Lifestyle / Zabava | 22. 12. 2023. u 13:50 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji s renomiranim OUTPUT23 Festom, portal BLJESAK.INFO vas vodi na jedan od najiščekivanijih glazbenih događanja u regiji. Očekujte nevjerojatnu glazbu, nezaboravne izvođače, i atmosferu koja će obilježiti kraj 2023. i početak 2024. godine.

U suradnji s Output Festivalom, dijelimo 2 X 2 ULAZNICe kako biste imali priliku doživjeti ove glazbene čarolije, a za sudjelovanje u darivanju, napiši koga vodiš i lajkaj OUTPUT23 i BLJESAK.INFO

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Bljesak.info (@bljesak.info)

PRVA VEČER - Najava ovog ekskluzivnog glazbenog spektakla uključuje neponovljiv nastup popularnog Vojka V. u OKC Abrašević, koji će se održati 30. prosinca 2023. u sklopu OUTPUT23 Festa.

Ali to nije sve!

VOJKO V – MAMACITA 

DRUGA VEČER festivala, koja će se održati na sam doček Nove godine, donosi još uzbudljivih izvođača poput Andreja Jelića, Tamare KEZZ, te mladih talenata iz Mostara - Remi i Bobi.

ANDREJ JELIĆ

Za sve one koji ne budu toliko sretni, ulaznice za ovu glazbenu poslasticu dostupne su po pristupačnim cijenama: 20 KM za early bird, 25 KM za regularne ulaznice koje možete nabaviti u pretprodaji u Mostaru, točnije u OKC Abrašević i kafiću Teco bar. Za one koji odluče uživati u posljednji čas, cijena ulaznica na dan eventa iznosit će 30 KM.

Organizatori naglašavaju potrebu brze kupovine ulaznica jer su kapaciteti ograničeni, te se ne može garantirati ulaz svima. S obzirom na spektakularan line-up i popularnost izvođača, očekuje se da će OUTPUT23 Fest privući ljubitelje muzike iz cijelog regiona.

Ovaj glazbeni događaj obećava vrhunski doživljaj, a kapaciteti su ograničeni, stoga preporučujemo brzu akciju kako biste osigurali svoje mjesto na OUTPUT23 Festu. Pratite portal Bljesak Info za više slatkih informacija!

Kopirati
Drag cursor here to close