Nije se tuširao

Bivša supruga glazbene legende: "Njegov smrad bio je neizdrživ"

U svojoj izjavi, koju je u ponedjeljak u Miamiju predala sudskom protokolu, Orianne Cevey tvrdi: "On nije prao zube godinu dana i nije se tuširao između 2019. i 2020."
Lifestyle / Zabava | 11. 11. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Orianne Cevey s glazbenom legendom Phillom Collinsom

Glazbena legenda Phila Collinsa (69) i njegova bivša supruga Orianne Cevey (46) vode brakorazvodni rat koji postaje sve prljaviji.

U najnovijoj sudskoj prijavi švicarska dizajnerica modnog nakita otkriva neukusne detalje o Collinsu.

U svojoj izjavi, koju je u ponedjeljak u Miamiju predala sudskom protokolu, Cevey tvrdi: "On nije prao zube godinu dana i nije se tuširao između 2019. i 2020."

 "Njegov smrad bio je neizdrživ (...) Također više nije bio u mogućnosti imati spolni odnos."

Orrianne Cevey također optužuje Collinsa za zlouporabu alkohola i droga: “Stalno je padao i ozljeđivao glavu. U bolnici je liječen pod pseudonimom. "

Collinsovi su odvjetnici odmah uzvratili.

U svom prigovoru napisali su: "Ovi navodi su skandalozni, bizarni, neetični i većinom očito netočni ili grubo pretjerani."

Ljubavni život para bio je jednako turbulentan kao i dugotrajna pravna bitka. Orianne se od Collinsa razišla 2006., a vjenčali su se 1999. godine.

Prilikom razvoda je bivši bubnjar Genesisa majci svojih sinova Nicholasa (19) i Matthewa (15) platio 47 milijuna dolara. Kad su se pomirili 2016. godine, Orianne Cevey se preselila natrag u Collinsovu vilu u Miamiju.

U srpnju se Orrianne tajno vjenčala u Las Vegasu s biznismenom Thomasom Batesom (31) - nakon čega ju je Collins pokušao izbaciti iz svoje vile.

Međutim, ona odbija iseliti se i sada traži oko 20 milijuna dolara, polovinu prodajne cijene vile u Miamiju.

Collinsovi odvjetnici: "Ona uzima kuću kao taoca. Tko je u pravu? O tome odlučuje sud".

Video: Phil Collins - Another Day In Paradise (Official Music Video)
Kopirati
Drag cursor here to close