Razlike

Bavrka usporedila život u Mostaru i Sarajevu

U glavni grad BiH stigla je prije tri godine te navodi kako nije ni slutila da će se u njemu osjećati kao kod kuće.
Lifestyle / Zabava | 25. 09. 2019. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovačka manekenka i televizijska voditeljica Ana Bavrka u srijedu je na društvenim mrežama objavila razliku između života u rodnog Mostara i Sarajeva u kojemu sada živi.

U glavni grad BiH stigla je prije tri godine te navodi kako nije ni slutila da će se u njemu osjećati kao kod kuće.

''Kada sam se tek doselila u Sarajevo 2017. godine nisam ni slutila koliko ću se tu osjećati kao kod kuće. Na samu pomisao da više nema onih vrelina kakve samo bilježi Mostar, da ću morati naučiti hodati, ali i voziti po snijegu, da ću morati ustajati bar sat vremena ranije da bih stigla sve obveze, da se moram naviknuti na prometne gužve, jer u Mostaru mi je sve u 10 minuta razlike, da nemam mogućnost da zagrlim mamu kad god poželim, već mi je padao mrak na oči'', navela je.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sometimes words are not enough. #anabavrka

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Bavrka je otkrila kako su upravo ljudi, ono što je fascinira u Sarajevu.

''S vremenom sam odlučila Sarajevu dati šansu, jer me prigrlilo. Kao moja Snježana, najjače i najtoplije. Kada kažem Sarajevo, istina predivne su građevine, bogata povijest, svaki kutak priča jednu priču za sebe koja je fascinantna, ali mislim na vas. Na ljude. Jer ste me prihvatili'', piše na društvenim mrežama.

Tvrdi da često u komunikaciji sa ljudima čuje "ali fino su te svi prihvatili".

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I'm a Victoria's Secret model. It's such a secret, not even Victoria knows. #anabavrka

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

''Valjda su Sarajlije visokih kriterija, što li... Ali zavoljeh ih. Životna prilagodba i osjećaj da ste kod kuće i imate svoje ljude, jako su bitni. Da biste vi bili emotivno zadovoljni, ne isfrustrirani i na koncu da biste mogli raditi. Sarajevo je grad mogućnosti, ako vi to želite. Pa onda na kraju, mislim da smo zapravo On i ja, savršen spoj'', napisala je.

Duhoviti komentar na Bavrkinu objavu, ostavio je njezin prijatelj i kolega Adi Bebanić, s kojim je poslovnu suradnju iz Mostara preselila u Sarajevo.

''Djevojko zaboravila si svoj savršen spoj, da ti mene nema i sad bi skakala po teretanama u Mostaru'', napisao je Bebanić.

Kopirati
Drag cursor here to close