1000 zašto, 1000 zato

Bavrka o idealnom partneru: Ne traži frajerčinu, ali bitno da je vjernik

Bosanskohercegovačka voditeljica i manekenka Ana Bavrka dodaje da je vjera intimna stvar “i to kako nazivamo boga je nebitno”, navela je uz citat pape Franje.
Lifestyle / Zabava | 13. 10. 2019. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Kada sam se tek doselila u Sarajevo 2017. godine nisam ni slutila koliko ću se tu osjećati kao kod kuće. Na samu pomisao da više nema onih vrelina kakve samo bilježi Mostar, da ću morati naučiti hodati, ali i voziti po snijegu, da ću morati ustajati bar sat vremena ranije da bih stigla sve obveze, da se moram naviknuti na prometne gužve, jer u Mostaru mi je sve u 10 min razlike, da nemam mogućnost da zagrlim mamu kad god poželim, već mi je padao mrak na oči. Ali, s vremenom sam odlučila Sarajevu dati šansu, jer me prigrlilo. Kao moja Snježana, najjače i najtoplije. Kada kažem Sarajevo, istina predivne su gradjevine, bogata povijest, svaki kutak priča jednu priču za sebe koja je fascinanta, ali mislim na vas. Na ljude. Jer ste me prihvatili. Često u komunikaciji sa ljudima čujem "Ali fino su te svi prihvatili." Valjda su sarajlije visokih kriterija, šta li... Ali zavoljeh ih. Životna prilagodba i osjećaj da ste kod kuće i imate svoje ljude, jako su bitni. Da biste vi bili emotivno zadovoljni, ne isfrustrirani i na koncu da biste mogli raditi. Sarajevo je grad mogućnosti, ako vi to želite. Pa onda na kraju, mislim da smo zapravo On i ja, savršen spoj. Koji je vaš? #anabavrka #savrsenspoj #biramsavrsenspoj #savrsen #spoj

Objavu dijeli Ana Bavrka (@anabavrka)

Bosanskohercegovačka voditeljica i manekenka Ana Bavrka odgovarajući na pitanja obožavatelja na društvenim mrežama, u subotu je otkrila kakvog partnera traži.

Na pitanje je li teško naći partnera tvrdi kako ona i nije u potrazi za ‘onim pravim’.

“Ja i nisam u nekoj potrazi. Neizmjerno sam sretna trenutno, tako da možda nisam kompetentna da išta kažem. Ili pak sama činjenica da je ovakva žena sama dovoljno govori”, odgovara Bavrka u šali.

Lijepa Mostarka sa sarajevskom adresom kaže kako se jednostavno nije pojavio nitko tko je fascinirao. Ipak, tvrdi da postoje dobri i kvalitetni ljudi, ali je čudno vrijeme.

Bavrka kaže da ‘gospodin savršeni’ treba biti dobar čovjek, “jer su u suprotnom ne bi mogla ni zaljubiti”.

Dodaje da joj ne treba sirovina.

“Ne treba mi sirovina, bahatost i frajerčina. Previše ja imam godina da bi nekoga odgajala”, napisala je.

Obožavatelji su je pitali je li joj vjera budućeg supruga važna, na što odgovara da bi željela da bude vjernik.

“Ja sam vjernica. Odrasla sam u obitelji gdje je to jako bitna stvar u životu. Mislim da ona dosta utiče na naše životne izbore i da nas usmjerava na dobre stvari. Bar ako minimalno poštujemo date zapovjedi. Voljela bih da moj životni partner bude vjernik. Jer da, ako pričamo o obitelji , o djeci, željela bih ih učiti o tome, baš kao što su mene moji”, kaže Bavrka.

Dodaje da je vjera intimna stvar “i to kako nazivamo boga je nebitno”, navela je uz citat pape Franje.

Kopirati
Drag cursor here to close