Oglasio se

Baby Lasagna žrtva prevare: To nisam ja

"Ovim putem vam želim reći da to nisam ja te da ni pod razno ne dajete nikakve novce ili odgovarate uopće na poruke", istaknuo je Marko.
Lifestyle / Zabava | 15. 04. 2024. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji pod imenom Baby Lasagna, koji će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, posljednja je žrtva internetskih prevaranata.

Naime, kako je objavio u pričama na svojem profilu na Instagramu, netko tko se preko lažnog profila predstavlja kao on pokušava iznuditi novac od njegovih obožavatelja, prenosi Showbuzz.hr

"Upravo mi je dano na uvid da prevaranti pokušavaju preko lažnog profila 'Baby Lasagna' kontaktirati pratitelje i od njih iznuditi novac. Ovim putem vam želim reći da to nisam ja te da ni pod razno ne dajete nikakve novce ili odgovarate uopće na poruke. Ako ste roditelj savjetujem da obratite pozornost na naše najmlađe jer su baš oni skloniji ovakvim prevarama. Hvala", upozorio je Baby Lasagna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

U zadnjih nekoliko godina sve je više poznatih osoba u regiji na udaru prevaranata koji, osim lažnih profila na društvenim mrežama, dijele i njihove lažne fotografije i oglase, te čak šalju i eksplicitne poruke u njihovo ime.

Kopirati
Drag cursor here to close