Pustila podase

Alkohol ugrozio brak Victorije i Davida Beckhama?

Victorijina velika prijateljica, glumica Eva Longoria, koja je i sama sklona ''degustiranju'' raznih vrsta pića, kaže kako su njih obje "alkoholičarke koje vole umjetnost".
Lifestyle / Zabava | 30. 01. 2018. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mediji pišu kako Victoria Beckham u novije vrijeme sve češće zaviruje u čašu.

Tequila, vino, pjenušac ili neka druga omiljena kapljica za nju su svakodnevnica, a ne bježi ni od toga da se ''pohvali'' na društvenim mrežama.

Svejedno je li na poslu, odmoru ili doma, popularna modna dizajnerica i bivša članica skupine Spice Girls, kao da se ne odvaja od čaše.

"Posh" pritom voli i prijeći neke granice, a ostalo je upamćeno kako se prije dvije godine, na otvaranju vlastitog dućana, morala čvrsto držati za supruga Davida, jer inače ne bi mogla ni stajati i napraviti poneki korak.

Tada su mnogi gosti te njezine svečanosti tvrdili da se i upiškila od tolikoga pića.

Kako bi izbjegla slične skandale, koristi se različitim trikovima. Primjerice, za vrijeme zabava gricka zrno kave, ali poznavatelji sumnjaju da to puno pomaže.

Victorijina velika prijateljica, glumica Eva Longoria, koja je i sama sklona ''degustiranju'' raznih vrsta pića, kaže kako su njih obje "alkoholičarke koje vole umjetnost".

David Beckham ima sve manje tolerancije za druženje svoje supruge s većim količinama alkohola.

"Imamo dojam da Victoria sve češće nervira Davida. I on sam ponekad voli popiti, ali kod nje je to uzelo zastrašujuće razmjere. David nema više razumijevanja za njezine eskapade", kazao je poznanik ovog popularnog para za OK!-magazin.


Navodno Victoria Beckham pokušava svoje brige utopiti u alkoholu. Njezini poslovi su u crvenom, a samo u prošloj godini su gubici bili milijunski. Također ni njezin ljubavni život s Davidom nije u najboljoj fazi, a onda čašica postane 'najbolji' drug.

"To što Victoria koristi svaku priliku kako bi popila koju čašicu, a većinom to čini u javnosti, Davidu se nimalo ne dopada. Oni kao par očito moraju puno poraditi na svojoj vezi", smatra sugovornik magazina.

Kopirati
Drag cursor here to close