Prvi festival moderne glazbe u Mostaru

Predstavljamo vam FromHERZwithLOVE

From HERZ with LOVE! je novi i prvi festival moderne i elektronske glazbe koji će se održati 22. i 23.07. na unikatnim i najegzotičnijim lokacijama u Mostaru.
Lifestyle / Zabava | 17. 06. 2022. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

From HERZ with LOVE je proizašao iz dogogodišnjeg zalaganja i promicanja kulture u Mostaru, kolektiva ROOF AW koji je u godinama iza sebe ostvario vrijedne rezultate i na čijim temeljima se razvija novi festivalski brand naslonjen na najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske produkcije, uz cijenjene goste iz inozemstva.

U razdoblju od 2 dana i na nekoliko različitih pozornica, na ‘’HERZU’’ će nastupiti brojni producenti, DJ-i, a plan je da se već iduće godine proširi za još dvije pozornice na kojem bi nastupali bendovi, kolektivi koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja.

Festival će imati 3 glavna glazbena dijela, i svaki je zaseban, produkcijski, izgledom kao i unikatnim lokacijama na kojim će održavati tokom dana i noći. Za otvaranje festivala, planiran je dnevni i vecernji event, koji će se održati na famoznoj i najvišoj pozornici grada Mostara, Fortici – poznatom SKYWALK-u (Vdikovac iznad Mostara), koja je jedna od top 5 turističkih destinacija u ovoj regiji. Važno je napomenuti da će prilaz Skaywalk-u za vrijeme trajanja festivala biti otvoren za sve posjetitelje, a cjelokupni događaj bit će emitiran uživo na officajlnim Youtube kanalima From Herz With Love festivala.

Foto: PR / Predstavljamo vam FromHERZwithLOVE

Drugi dan festivala se seli u središte Starog grada, točnije Maloj Tepi, najstarijoj pijaci u gradu na Neretvi koja ima savršen pogled na Stari most i bit će otvoren u punom kapacitetu u dnevnoj i večernjoj varijanti.
Druga festivalska večer je podržana od strane Open City Festivala i za sve posjetitelje je osiguran BESPLATAN ULAZ, da dobro čitate BESPLATAN! Kao šlag na kraju, nedjelju planiran je završni event u jednoj prirodnoj oazi koju otkrivamo tijekom kampanje,

Foto: PR / Predstavljamo vam FromHERZwithLOVE

Više informacija o From Herz with Love festival i imenima prvih izvođača, bit će otkrivene uskoro na oficijalnim Facebook i Instagram stranicama.

Early bird ulaznice za festival bit će dostupne već danas putem sistema kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 20 KM.

Cilj ovog festivala je da usporedno sa navedenim dešavanjima, organizira i niz radionica, edukacija i obuka za mlade DJ-eve. Tokom trajanja festivala, planira se održati i mnoge diskusije u kojoj će učestvovati velikani iz svijeta elektronske muzike, umjetnici, kao i organizatori priznatih svjetskih muzičkih festivala.
Pored toga cilj festivala i generalno ovog projekta je unapređenje turističke ponude i proširenje turističkih usluga, gastronomskih, kulturnih i drugih iskustava, kao i popunjevanje smještajnih kapaciteta koji su u godinama iza nas znatno pogođeni korona virusom.

From HERZwithLOVE festival želi podsteći na stvaranje nove atmosfere urbanog identiteta grada kroz predstavljanje moderne i suvremene elektronske glazbe široj publici, gdje Mostar može biti sjedište urbane kulture i dobar domaćin umjetnicima iz BiH i svijeta.

Više informacija o From Herz with Love festival i imenima prvih izvođača, bit će otkrivene uskoro na oficijalnim Facebook i Instagram profilima

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fromherzwithlove
INSTAGRAM: https://www.facebook.com/roofaw
FACEBOOK: https://www.facebook.com/herzlovefest

Kopirati
Drag cursor here to close