Neobični party

ROOF AW sa krova megastrukture HE Jablanica održao video stream

Nakon live nastupa s prekrasne terase ispod Starog Mosta, ekipa se preselila u kanjon rijeke Neretve, točnije Jablaničku branu
Lifestyle / Flash | 16. 05. 2020. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi livestream pod nazivom Backyard Wonders // The Green Canyon Sinoc održan je u petak navečer, a je publici pružio zaista zabavnu, vizualno motivirajuću i glazbenu razglednicu s jedne od ljepših lokacija u BiH. 

Nakon live nastupa s prekrasne terase ispod Starog Mosta, ekipa se preselila u kanjon rijeke Neretve, točnije Jablaničku branu, a prizori sa jedne od najvećih brana u Bosni i Hercegovini HE Jablanica i putovanje zelenim kanjonom Neretve jednostavno oduzimaju dah.

Video: Backyard Wonders pres The Green Canyon

''Održati nastup sa brane visoke preko 110 metara zaista govori sve, dok priroda koja nas okružuje zaista prekrasna, većinom neotkrivena, a tu je u 'našem dvorištu' i bila bi prava šteta da ne posjetimo sva ta divna mjesta. Ovim videom želim također istaknuti, pored glazbenog i zabavnog dijela,  na sve prirodne dragulje koje nas okružuju a nalaze se u našoj blizini'', rekao je za Bljesak.info Andrej Jelić.

Tijekom snimanja ekipa koja je sudjelovala na ovom projektu Mostar x Adventures i Cooltore Hodopisi su im pomogli da na jedan vrlo zabavan i kreativan način sudjelujemo u istraživanju ovog kanjona, a samim tim i doživimo sve ljepote koje ovaj kanjon nudi. Naravno, dodaje Jelić, sva ta priča ne bi bila moguća bez pokrovitelja ZenDev i Leda koji su omogućili da projekat bude uspješan.

Cijelo glazbeno putovanje pripisuje Andrej Jelić i Remi u trajanju od dva sata, a sve to možete pogledati na njihovoj službenom YouTube kanalu i uživati u prizorima kanjona koji plijeni svojom pojavom stoga i ne čudi da ga je i sam National Geographic prije par godina uvrstio na listu najljepših.

Kopirati
Drag cursor here to close