Slijedi tužba

Oglasio se RTV Pink: Bebanić je zdrav, fanovi kleveću produkciju

S Pinka tvrde da svim natjecateljima Zadruge, ''što je pokazano i na slučaju diskvalificiranog Adija Bebanića'', 24 sata dostupna medicinska pomoć.
Lifestyle / Zabava | 28. 09. 2020. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvrćući se na objave na društvenim mrežama i spekulacije medija nakon diskvalifikacije Adija Bebanića iz realityja “Zadruga 4”, TV Pink prinuđena je da reagira zbog kleveta da spomenutom sudioniku nije pružena adekvatna medicinska pomoć, priopćeno je u ponedjeljak iz RTV Pink.

Televizijska kuća, koja je producent showa, navela je kako je Adi zdrav.

''Iako su svi nalazi pokazali da je Adi Bebanić u potpunosti zdrav, on je nakon pregleda u bolnici odbio da se vrati u Zadrugu, svjestan posljedica koje će snositi. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 eura.

Podrška ovog natjecatelja iznijela je na društvenim mrežama klevete na račun produkcije, tvrdeći kako Adi nije dobio adekvatnu medicinsku zaštitu. U pitanju je potpuna neistina, jer je tijekom jučerašnjeg dana Adi Bebanić, proveo nekoliko sati na detaljnim ispitivanjima, koja su, srećom, pokazala da je on u potpunosti zdrav'', stoji u službenom priopćenju RTV Pink.

S Pinka tvrde da svim natjecateljima Zadruge, ''što je pokazano i na slučaju diskvalificiranog Adija Bebanića'', 24 sata dostupna medicinska pomoć.

Iz realityja podsjećaju da je sudionik Zadruge, Adi Bebanić, samoinicijativno je odlučio da se ne vrati u “Zadrugu”, nakon što mu je tijekom jučerašnjeg dana pružena medicinska pomoć, jer mu je pozlilo samo nekoliko sati od njegovog ulaska u rijaliti.

Kopirati
Drag cursor here to close