Zavičajna zajednica

Širokobriježani svijeta - ujedinite se!

Mole se svi Širokobriježani koji ne žive u Širokom Brijegu da prijave svoje podatke kako bi ojačali umreženost i rad Zavijačajne zajednice u Zagrebu i diljem svijeta.
Lifestyle / Obitelj | 08. 02. 2020. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zavičajna zajednica Široki Brijeg (ZZŠB) pokrenula je projekt prikupljanja baze podataka svih Širokobriježana koji žive izvan Širokog Brijega diljem svijeta.

''Molimo sve drage Širokobriježane koji ne žive u Širokom Brijegu da na sljedećem linku prijave svoje podatke kako bi ojačali umreženost i rad zajednice u Zagrebu i diljem svijeta''.

Isto možete učiniti na LINKU.

Zavičajna zajednica Široki Brijeg zahvaljuje se franjevačkom samostanu u Dubravi, svim fratrima i bogoslovima, pomoćnom osoblju, a posebno gvardijanu fra Svetozaru Kraljeviću na pomoći pri organizaciji prvog četverodnevnog događaja ''Dani sjećanja na pobijene franjevce i puk Širokog Brijega'' u Zagrebu.

''Također veliko hvala svim podupirateljima, donatorima i aktivnim članovima zajednice koji su svojim donacijama i radom pomogli da ovaj događaj bude održan na odgovarajućoj razini'', navode iz ZZŠB.

Kopirati
Drag cursor here to close