Predstavljanje aktivnosti

Mostar: Obitelji tri plus su garant opstanka društva

U Gradskoj vijećnici Mostar, organiziran je sastanak i press-konferenciju na kojima je predstavljen početak djelovanja i plan aktivnosti Udruženja obitelji s troje i više djece na području Hercegovačko-neretvanske županije.
Lifestyle / Obitelj | 23. 11. 2023. u 20:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje obitelji s troje ili više djece u Federaciji BiH "Porodice tri plus", najavilo je u četvrtak 23. studenog 2023. početak djelovanja na području Hercegovačko-neretvanske županije.

Tim povodom, u Gradskoj vijećnici Mostar, organiziran je sastanak i press-konferenciju na kojima je predstavljen početak djelovanja i plan aktivnosti na području Hercegovačko-neretvanske županije.

Foto: Bljesak.info / Obitelji tri plus su garant opstanka društva

''Ono što je potrebno našem društvu jeste da ukažemo na značaj višečlanih obitelji u demografskom, natalitetnom smislu i u biološkom smislu našeg opstanka, jer su ove obitelji garant dugoročnog opstanka našeg društva'', kazao je Mustafa Vlahovljak, predsjednik Udruženja ''Porodice tri plus'', te dodao:

''Mi tražimo set mjera od svih razina vlasti, da ove obitelji konačno prepoznaju i njihove multiplicirane obveze, kako financijske tako i logističke.''

Očekivanja jesu velika, jer kako ističe Vlahovljak - imaju dobre rezultate u pet županija i očekuju da će vlast u HNŽ-u pozitivno reagirati u budućnosti, odnosno u ovoj proračunskoj godini.

 

Kopirati
Drag cursor here to close