Minores

Paket za obitelj - "Netko je sretan zbog tebe"

Dobri ljudi, čini se da nam je danas, više nego ikad, potrebno ono malo čarolije.
Lifestyle / Flash | 09. 11. 2023. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Paket za obitelj

"Netko je sretan zbog tebe" nova je humanitarna akcija Minoresa, kojoj se možete priključiti i pomoći.

''Dobri ljudi, čini se da nam je danas, više nego ikad, potrebno ono malo čarolije. I ove godine organiziramo našu tradicionalnu akciju "Paket za obitelji".  Kao što većina vas ionako zna, smisao ove akcije je da u ovom specifičnom periodu godine i oni nerijetko zaboravljeni i zapostavljeni članovi našeg društva dožive barem dio topline koja je većini svakodnevna'', poručuju iz Minoresa.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovoj akciji, možete se priključiti odmah jer akcija pripreme paketa je većs tartala.

''A ukoliko želite biti dio ove naše male božićne priče, slobodno nam se možete javiti u inbox, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o pripremanju paketa za jednu određenu obitelj ili osobu (broj članova obitelji, broj djece te neki drugi okvirni detalji). Pripremite paket hrane u skladu s Vašim mogućnostima. Ako nešto bude nedostajalo, budite bez brige - to ćemo mi nadodati'', navode.

Minores ima samo samo jednu malu molbu bilo bi poželjno da paket sadrži hranu ili namirnice koje se ne kvare tako lako (i brzo).

Ako se u paketu ipak nalaze namirnice koje bi se mogle brzo kvariti, bilo bi odlično kad biste to označili na samom paketu. Čisto da taj paket možemo prije dođe određenoj obitelji.

''Mi ćemo preuzeti paket od Vas i proslijediti ga točno onoj obitelji za koju ste pripremili paket. Pripremljene pakete ćemo preuzimati u petak (8. 12.) u našem Centru. I ove smo godine za Vas pripremili jedno fino iznenađenje kao znak zahvale za Vašu podršku.  Na našem webu i na našim društvenim mrežama objavit ćemo fotografije podjele paketa. Ne želimo i nećemo fotografirati ljude, nego samo pakete te eventualno naše volontere. Nadamo da razumijete i zašto. Garantiramo diskreciju i Vama koji poklanjate i onima koji će primiti Vaš paket'', naveli su iz Minoresa u nadi da će i ova akcija proteći u ugodnom raspoloženju te da ćemo svi moći i sebi i drugima uljepšati ovaj mjesec!

''Pratite našu priču i budite i ove godine dio ove Božićne čarolije'', rekli su iz Minoresa.

Kopirati
Drag cursor here to close