Uživajte, zaslužile ste

Mame, sretan vam vaš dan!

Nekome poput najbolje prijateljice, većini kao učiteljica, mama je osoba s kojom imamo posebnu vezu.
Lifestyle / Obitelj | 14. 05. 2023. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svake godine druge nedjelje u svibnju obilježavamo Majčin dan. Stoga danas iznenadite svoju mamu i provedite vrijeme na najbolji mogući način.

Mama, osoba koja nas je tijekom odrastanja podržavala, usmjeravala, podučavala svim što nas u životu očekuje. Osoba koja je uz nas u svim našim usponima i padovima.

Nekome poput najbolje prijateljice, većini kao učiteljica, mama je osoba s kojom imamo posebnu vezu, piše Journal

Čuvala nas je ispod srca 9 mjeseci, dovela nas je na ovaj svijet, podizala i hrabrila u teškim trenucima, pomno pratila naše odrastanje, učila nas prve korake i prve riječi, čitala nam i pjevala prija spavanja, uvjeravala nas da je grašak dobar, umjesto slatkiša nudila jabuku i veseli se svakom našem uspjehu.

O specifičnoj vezi između majke i djece mnogo se toga piše, ali jedno je uvijek isto – bezgranična ljubav i odnos koji ništa drugo ne može zamijeniti. Uvijek će mama biti osoba kojoj ćemo se obratiti za dobar savjet ili samo sjesti i uživati s njom u kavi.

Svakodnevno svjedočimo važnosti uloge majke i koliko nas je ona oblikovala kroz život, utjecala na naše stavove, uvjerenja i odnos prema svijetu, ali i nama samima. Prava je radost osvijestiti koliko oko nas postoji divnih mama i majčinskih figura koje su uz nas tijekom života.

Svaka mama ima svoj pristup odgoju i svoj specifični odnos s djecom. Stoga današnji dan, ali neka ne ostane samo na tom jednom danu, posvetite upravo njima – mamama.

Provedite ga najljepše što možete, radite ono što zajednički volite, počastite se kolačem, popijte kavu, prošećite parkom u kojem ste se igrali kao djeca.

Kopirati
Drag cursor here to close