Hoćeš li se udati za mene?

Hit na internetu - prosidba avokadom

Muškarac kleči, zanesenoga pogleda gleda u svoju partnericu, ona plače od sreće, a tu je, naravno, i kutijica s predivnim zaručničkim prstenom.
Lifestyle / Obitelj | 23. 02. 2018. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Prsten u avokadu

Nepopravljivim romanticima sigurno barem malo zasuze oči kada je u pitanju klasična prosidba. Muškarac kleči, zanesenoga pogleda gleda u svoju partnericu, ona plače od sreće, a tu je, naravno, i kutijica s predivnim zaručničkim prstenom.

Još ako pridodamo romantični ambijent, nekakvu osamu, hridinu koju zapljuskuju valovi ili livadu punu cvijeća, sobu punu svijeća i ostale 'klasične' elemente, suzama nema kraja! Kao da ste odvrnuli špinu, navrle emocije teško je obuzdati, piše Slobodna Dalmacija.

Govorimo, naravno, o manjem postotku ljudi. Ostalima je već dosta klečanja i prstenja, violina i mandolina. Zaruke se često dogovore, partneri usuglase stavove 'što će dalje' i priča je gotova. Zajedno po prsten, a tek onda kreće problem - planiranje svadbe.

Kako bi se u cijelu priču o prosidbi uvela doza neopterećenosti i inovativnosti, uživljenici u zdravu prehranu otkrili su jedan sasvim neobičan način za postavljanje sudbonosnog pitanja. Što biste, na primjer, rekli, da vas netko zaprosi - avokadom?

U ovu planetarno popularnu i Instagram prijateljsku voću u zadnje vrijeme ljudi smještaju prstenje, a potom 'štosno' otvaraju plod i ispaljuju pitanje. Možete zamisliti šok osobe koja je prva to doživjela.

Društvene mreže preplavile su fotografije novoga, hit načina prosidbe, a komentari su svakakvi. Neki se pitaju 'tko je tu lud', drugi oduševljeno pozdravljaju trend.

Treći su pak praktični, pa su ponudili dobru opciju ukoliko je odgovor 'ne' - zajednički obrok kako bi se odbijena strana utješila.

Kopirati
Drag cursor here to close