Kako osnažiti roditelje

11. i 12. travnja u Mostaru poslušajte 'Savjet zlata vrijedan'

Cilj projekta je pružiti podršku i osnažiti roditelje predškolaca i stručnjake u radu s djecom za izazove koje današnje obrazovanje stavlja pred njih.
Lifestyle / Obitelj | 10. 04. 2024. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt “Savjet zlata vrijedan”, u organizaciji magistrice psihologije, Martine Orman-Škoro, održati će se u četvrtak i petak (11. i 12. travnja), s početkom u 15 sati u prostorijama Stare Gimnazije u Mostaru (Spanish room).

Cilj projekta je pružiti podršku i osnažiti roditelje predškolaca i stručnjake u radu s djecom za izazove koje današnje obrazovanje stavlja pred njih.

Foto: PR / Raspored za prvi dan predavanja

Naime, predavači koji izlažu dobru praksu u radu s djecom su stručnjaci iz različitih oblasti- medicine, psihologije, logopedije, kriminalistike i sigurnosti, pedagogije i dr. Predavanja i radionice su koncipirane na način da roditelji s istih izađu osnaženi i obogaćeni konkretnim praktičnim primjerima za postupanje s djecom po pitanju različitih izazova u odgoju i obrazovanju.

Foto:PR / Raspored za drugi dan predavanja

Projekt će biti zatvoren održavanjem tribine pod nazivom “Učiteljica me ne voli”, a koja predstavlja jedan vid međusobne stručnjačke podrške i razmjene iskustava o izazovima i radu s djecom. Tribini će kao središnji gosti prisustvovati pedagozi, učitelji, ravnatelji te predstavnici institucija čija je misija upravo dječji rast i razvoj, a ista je otvorena za širu javnost.

Projektom se nastoji postići povećanje osjećaja kompetentnosti za rad s djecom te odgoj djece, čime bi se podigla kvaliteta obrazovanja i pristupa djeci.

Kopirati
Drag cursor here to close