Ulovite na vrijeme

Viralne hlače kao stvorene za posao

Ove trendi hlače su postale viralne na internetu, a 17 milijuna oduševljenih kupaca podijelilo je videe na TikToku u omiljenim hlačama za jesen.
Lifestyle / Moda | 04. 10. 2023. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme je za povratak na posao. S time dolazi i borba za pronalaskom prikladne formalne odjeće. Iako se bonton odijevanja razlikuje od zanimanja do zanimanja, želje su nam iste.

Svi želimo izgledati profinjeno i elegantno, a istovremeno se osjećati ugodno i stylish.

Za sve vas koji su u potrazi za primjerenim poslovnim hlačama, Journal je pronašao broj jedan za savršen povratak u ured.

Ove trendi hlače su postale viralne na internetu, a 17 milijuna oduševljenih kupaca podijelilo je videe na TikToku u omiljenim hlačama za jesen.

Radi se o Zara hlačama visokog struka. Dostupne su u 10 boja i 6 veličina. Od zemljanih neutralnih nijansi do pastelno rozih i plavih boja.

Hlače super laskaju svakoj građi tijela jer ističu vaš struk i izvrsno prate liniju nogu. Kraće su dužine tako da i petit djevojke ne moraju brinuti! Također veliki plus – imaju džepove! Uz to, napravljene su od 40% recikliranog poliestera. Rastezljive su i udobne, kao stvorene za dan u pokretu!

Hlače imaju elegantan i profinjeni izgled te su savršeni basic komad za jednostavno i lagano kombiniranje. Kada ste u žurbi i poslu, ovaj komad savršen je izbor.

Dostupne su u Zara trgovinama i online po pristupačnoj cijeni od 26 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close